Exploitatiemanager lonen in Antwerpen

Als Exploitatiemanager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 69.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Exploitatiemanager ligt tussen 60.800 € en 81.500 €. Voor een job als Exploitatiemanager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Wommelgem. Op StepStone.be kan je momenteel 14 vacatures terugvinden voor het beroep van Exploitatiemanager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
69.000
60.800
Gemiddelde
81.500

Vacatures in Exploitatiemanager in Antwerpen

Junior Rechterhand Operations Manager

Dixon Supply Chain
 • Antwerpen
Dixon Supply Chain * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Als Logistics Engineer in het managen van logistieke/ supply chain projecten en supply chain analyses.

Sales & Operations Manager Kempen

Talentlink
 • Antwerpen
Om de CEO te helpen bij de verdere uitbouw van het bedrijf, zoeken we nu een gedreven Sales Operations Manager die mee vormt wil geven aan de toekomst van deze fijne KMO.

OPERATIONS MANAGER

HAYS
 • Beveren
Hays Construction Gent is voor een klant, een groeiend bedrijf die door hun jarenlange expertise een vaste waard in hun marktsegment is, op zoek naar een Operations Manager met leidinggevende kwaliteiten.

Operations manager

Van In
 • Wommelgem
Als operations manager sta je in voor back-end processen waarmee onze klanten in contact komen. * Je bent een change manager en gaat continu zelf op zoek verbeterslagen op alle niveaus.

Operations Manager - Horizontal Directional Drilling (HDD)

Itzu Select
 • Olen
In kader van de verdere groei zijn we op zoek naar een Operations Manager - Horizontal Directional Drilling (HDD). Door jouw persoonlijkheid en kennis van zaken fungeer je als een motiverende en inspirerend people manager.

SUPPLY CHAIN COORDINATOR (plant Oelegem)

Pauwels
 • Oelegem
In de job van Supply Chain Coördinator sta je in voor het organiseren, coördineren en aansturen van de afdelingen Logistiek, Planning & Warehouse.

Operationeel Manager

AULI
 • Turnhout
Turnhout * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Renault Kenis nv werd opgericht in 1963. Door de enorme expansie beschikt het familiebedrijf nu reeds over 4 strategische vestigingen: Turnhout, Geel, Herentals en ...

Business Unit Manager

SGS Group Belgium
 • Antwerpen
Een pragmatische aanpak typeert je verder als manager. SGS Group Belgium * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Beschrijving van het bedrijf - When you need to be sure, dat is waar SGS voor staat.

Production Leader - future Manager

Michael Page
 • Antwerpen
Als Production Leader sta je in voor het aansturen van het productieteam. Michael Page * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

Polyvalente Teamleider

Kunnig
 • Antwerpen
Dan ben jij de teamleider die wij zoeken! Overtuig ons in jouw brief waarom jij de teamleider bent die wij zoeken. Kunnig * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie
 • 1-10 Van 14
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.