Energiemanager lonen in België

Als Energiemanager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 61.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Energiemanager ligt tussen 52.700 € en 72.400 €. Voor een job als Energiemanager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Anderlecht, Sint-Gillis, Vorst (Brussel). Op StepStone.be kan je momenteel 13 vacatures terugvinden voor het beroep van Energiemanager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
61.800
52.700
Gemiddelde
72.400

Vacatures in Energiemanager

Responsable Techniques Spéciales et Energie

Le Foyer Du Sud
 • Forest, Saint-Gilles
Orienté « énergie », vous coordonnez la gestion énergétique au sein de l'institution dans le but de diminuer les consommations d'énergie et de les stabiliser à un niveau inférieur.

Metering Operations Manager

Fluxys
 • Anderlecht
We kunnen tegenwoordig niet meer zonder energie. Toch vragen we ons zelden af waar die energie vandaan komt. Fluxys weet het wel omdat we zowel vandaag als morgen energie in beweging brengen.

Statkraft Markets GmbH: Intraday Energy Manager (m/f/d)

Jobs via StepStone.de
 • Düsseldorf
Jobs via StepStone.de * Düsseldorf * Contract duration specified * Full Time - Statkraft is a leading company in hydropower internationally and Europe's largest generator of renewable energy.

Technisch werfleider

Belisol
 • Bruxelles
Om ons bedrijf verder te ontwikkelen, zijn wij op zoek een Technisch werfleider U staat in voor een precieze en volledige opstart van de werf door de verschillende bestelbonnen op te ...

Chef de Secteur Maintenance

Engie Solutions
 • Bruxelles
La société TEM (Technical Equipment Maintenance) qui fait partie de la Division Real Estate & Logistics South (ENGIE Solutions, Segment Properties) est à la recherche d'un chef de secteur.

Project Manager/Project Ingenieur

DC Industrial nv
 • Bruxelles
Om de groei van zijn divisie te ondersteunen, zoekt Group De Cloedt een Project Manager/Project Ingenieur (m.v.x)

Verantwoordelijker Renovatiewerken

Blackreit
 • Woluwé-St-Lambert
In het kader van de renovatie van die gebouwen zijn we op zoek een onafhankelijke werfverantwoordelijke die deel wil uitmaken van ons team.

Project Engineer Buildings & Infrastructures

iRecruit
 • Geluwé, Dottignies
iRecruit is looking for a Project Engineer for Buildings & Infrastructures. iRecruit * Geluwé, Dottignies * Contrat fixe à durée indéterminée * Plein temps - Introduction - Vos responsabilités

Werfleider

Alloson sa/nv
 • Bruxelles
Algemeen elektriciteitsbedrijf gevestigd in Brussel, gespecialiseerd in installaties (LV, MV en HV) en het technisch beheer van gebouwen voor de tertiaire sector. Onderzoek om de productieafdeling te versterken

twee coördinatoren technische projecten (M/V/X) voor de Dienst Werken van het Departement Openbaar Patrimonium

Ville de Bruxelles - Stad Brussel
 • Brussel
Ville de Bruxelles - Stad Brussel * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Met zo'n 3800 medewerkers en een uitgebreid onderwijsnet kan de Stad Brussel beschouwd worden als een van de belangrijkste werkgevers van het ...
 • 1-10 Van 13
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.