Energie-ingenieur lonen in België

Als Energie-ingenieur mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 48.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Energie-ingenieur ligt tussen 40.400 € en 57.800 €. Voor een job als Energie-ingenieur zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 215 vacatures terugvinden voor het beroep van Energie-ingenieur in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
48.200
40.400
Gemiddelde
57.800

Vacatures in Energie-ingenieur

Responsable Techniques Spéciales et Energie

Le Foyer Du Sud
 • Forest, Saint-Gilles
Orienté « énergie », vous coordonnez la gestion énergétique au sein de l'institution dans le but de diminuer les consommations d'énergie et de les stabiliser à un niveau inférieur.

Projectingenieur

Noël Franklin bvba
 • Gent
Heb je een elektrische achtergrond als ingenieur en ken je reeds de klappen van de zweep, dan is dit op je lijf geschreven.

Superviseur de production

Odyssea Pharma SPRL
 • Liège
Le candidat recherché est un process engineer avec une formation d'ingénieur à orientation scientifique et a une expérience confirmée d'environ 5 ans en milieu industriel pharmaceutique ou device.

Verslaggever EPB - energiedeskundige

Studie 10 Ingenieursbureau BVBA
 • Lier
Intern HVAC en elektriciteit voor optimalisatie energiegebruik gebouwen. * Bachelor of industrieel of burgerlijk ingenieur. * Moet op termijn aanspreekpunt of “gezicht” afdeling energie kunnen worden.

QA Engineer Life Sciences

JSR MICRO
 • Heverlee
Met haar innovatieve materialen en spitstechnologie wil JSR Micro NV een positieve bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van energie en milieu.

PLANT MANAGER - CONCRETE

Fuse Engineering
 • Leuven
Je hebt genoten van een opleiding ingenieurswetenschappen en een kennis van Beton en/of elektriciteit is een vereiste. Verder ben je een vlotte people manager en krijg je energie van onderhandelen.

Werkvoorbereider Aansluitingen

Fluvius
 • Gent
Ons pakket bestaat, naast een aantrekkelijk loon, uit fijne voordelen, zoals maaltijdcheques en natuurlijk korting op je energiefactuur.

ICT Engineer

JSR MICRO
 • Heverlee
Met haar innovatieve materialen en spitstechnologie wil JSR Micro NV een positieve bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van energie en milieu.

Project ingenieur foodmachinery

Whoohoo Gent
 • West-Vlaanderen
De project ingenieur staat in voor het concept van A tot Z en verder voor het begeleiden en implementeren van investeringsprojecten.

Electromécanicien

Fluxys
 • Grâce-Hollogne
De nos jours, nous ne pouvons plus nous passer d'énergie, mais nous nous demandons que rarement d'où elle provient.
 • 1-10 Van 215
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.