Eigen ondernemer lonen in België

Als Eigen ondernemer mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 62.100 €. Het gemiddelde loonbereik als Eigen ondernemer ligt tussen 52.700 € en 72.400 €. Voor een job als Eigen ondernemer zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 604 vacatures terugvinden voor het beroep van Eigen ondernemer in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
62.100
52.700
Gemiddelde
72.400

Vacatures in Eigen ondernemer

Poseur Qualifié Sous-Traitant

Schmidt
 • Wavre
Schmidt * Wavre * Freelance * Plein temps - Introduction - Etes-vous prêt.e à réaliser TOUS les rêves ? Nous sommes là pour concrétiser tous les projets, ceux de nos clients et les vôtres !

Account Manager

Mysavings
 • Zaventem
Onze klant is ondernemer, beoefenaar vrij beroep en de sparende particulier waarvoor wij de vertrouwenspersoon zijn op vlak van sparen, beleggen en aanvullend pensioen.

Relatiebeheerder

Koninklijke apothekersvereniging van Antwerpen
 • Antwerpen
De focus ligt op het ondersteunen van innovatie en performant ondernemerschap bij haar leden en op wetenschappelijk onderbouwde zorg.

Accountant Controlling

Isotrie Group
 • Gent
Net zoals ons ben je een ondernemer in hart en nieren met een passie voor de bouw. * Voldoende ruimte om eigen ideeën vorm te geven en te groeien in de organisatie.

Diagnosetechnieker

Van Mossel CAC Mercedes
 • Turnhout
Wij bieden je opleiding en coaching in een bedrijf met een warme werksfeer waar passie voor het vak en ondernemerschap worden gewaardeerd.

Private Banker

BNP Paribas Fortis
 • Schoten
Straal je je prospecten/cliënten het 'one bank gevoel' uit door een nauwe banking, de ondernemersbank en het kantorennet/Priority

Payroll Officer Zaventem

Dekra Belgium NV
 • Zaventem
Ondernemerschap Doordat je één of meerdere specialismen hebt of ontwikkelt ben je een sterke adviseur voor de HR organisatie en je eigen directe collega's.

HR Officer

Itzu Jobs
 • Geel
Je bent een ondernemer * Ondernemerschap, openheid, behulpzaamheid en discretie draag je hoog in het vaandel

Onafhankelijk Financieel Adviseur - regio Vlaams Brabant

Immotheker Finotheker
 • Dilbeek, Leuven, Tienen, Dilbeek
U bent een ondernemer. Drie op de vier Belgen vinden dat banken enkel aan hun eigen belang denken. En heb je zin om je eigen kantoor op te richten en een Immotheker Finotheker expert te worden?

Onafhankelijk Financieel Adviseur - regio Oost-Vlaanderen

Immotheker Finotheker
 • Zottegem, Aalter, Ronse, Geraardsbergen
U bent een ondernemer. Drie op de vier Belgen vinden dat banken enkel aan hun eigen belang denken. En heb je zin om je eigen kantoor op te richten en een Immotheker Finotheker expert te worden?
 • 1-10 Van 604
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.