ETL Expert lonen in Mechelen

Als ETL Expert mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 50.000 €. Het gemiddelde loonbereik als ETL Expert ligt tussen 41.700 € en 59.400 €. Voor een job als ETL Expert zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Sint-Gillis. Op StepStone.be kan je momenteel 16 vacatures terugvinden voor het beroep van ETL Expert in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
50.000
41.700
Gemiddelde
59.400

Vacatures in ETL Expert in Mechelen

Data Engineer/Data Scientist

Ausy Group Belgium NV
 • Brussel
Onze klant is op zoek naar een gedreven Data Expert die breed kan ingezet worden, en een ruime interesse heeft voor zowel Data Engineering als Data Science in diverse domeinen van de gezondheidszorg.

BI Tester

Smals
 • Brussel
Je behaalde een Bachelordiploma in de informatica, beschikt over een goede kennis van analysemethoden en hebt een gevarieerde technische bagage: Oracle databases, SQL, PL/SQL, ETL, ODI (Oracle Data ...

Big Data Software Engineer

BNP Paribas Fortis
 • Brussel
As a software engineer in our tribe “Datahub”, you're responsible to centralize, synthesize, and render understandable for a non-technical audience, the solutions described by our technical experts.

Chapter Lead for DEVS OPS Engineers IT Data Hub

BNP Paribas Fortis
 • Bruxelles
ETL/Data preparation: SAS, Informatica.

Data Architect

Smals
 • Bruxelles
Je superviseert de ontwikkeling van conceptuele, logische en fysieke gegevensmodellen, van ETL-scripts, van definities van metagegevens, van modellen voor businessgegevens, van requests en rapporten, van ...

BI and Data Architect

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Je kunt werken met ETL-processen

Customer Data & Process Analyst

AG Insurance
 • Bruxelles
Dan ben jij de Customer Data & Process Analyst die we zoeken! Binnen dat departement is Customer Methods een gloednieuw team.

Customer Data Engineer

Belfius Bank NV
 • Brussel
Heb je interesse in het gebruik van streaming data en big data technologie met AI-technieken om een gepersonaliseerde ervaring aan te bieden?

IT Big Data Analyst

Belfius Bank NV
 • Bruxelles
Als IT Big Data-expert werk je mee in een innoverende omgeving uitgerust met big data appliances (Cloudera) en waar geïnvesteerd wordt in nieuwe en moderne technologieën.

Data Warehouse engineer in SAP Business Objects

Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes
 • Schaerbeek
Deze vacature is echt een uitdaging voor een Software Engineer in hart en nieren. Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes * Schaarbeek * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie
 • 1-10 Van 16
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.