ETL Expert lonen in Aalst

Als ETL Expert mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 51.500 €. Het gemiddelde loonbereik als ETL Expert ligt tussen 42.500 € en 60.500 €. Voor een job als ETL Expert zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Sint-Gillis, Beersel. Op StepStone.be kan je momenteel 10 vacatures terugvinden voor het beroep van ETL Expert in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
51.500
42.500
Gemiddelde
60.500

Vacatures in ETL Expert in Aalst

ETL Specialist

Smals
  • Brussel
Smals ETL Specialist Als ETL Specialist ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van het datawarehouse.

Data Engineer/Data Scientist

Ausy Group Belgium NV
  • Brussel
Onze klant is op zoek naar een gedreven Data Expert die breed kan ingezet worden, en een ruime interesse heeft voor zowel Data Engineering als Data Science in diverse domeinen van de gezondheidszorg.

BI Tester

Smals
  • Brussel
Je behaalde een Bachelordiploma in de informatica, beschikt over een goede kennis van analysemethoden en hebt een gevarieerde technische bagage: Oracle databases, SQL, PL/SQL, ETL, ODI (Oracle Data ...

Big Data Software Engineer

BNP Paribas Fortis
  • Brussel
As a software engineer in our tribe “Datahub”, you're responsible to centralize, synthesize, and render understandable for a non-technical audience, the solutions described by our technical experts.

Database Administrator MySQL & MS SQL Server

Smals
  • Brussel
Je bent vertrouwd met Business Intelligence (ETL, design/architectuur van een datawarehouse en backend verwerking). Je bent in staat om zelfstandig te werken en de rol van expert uit te voeren in je domein.

Chapter Lead for DEVS OPS Engineers IT Data Hub

BNP Paribas Fortis
  • Bruxelles
ETL/Data preparation: SAS, Informatica.

Data Architect

Smals
  • Bruxelles
Je superviseert de ontwikkeling van conceptuele, logische en fysieke gegevensmodellen, van ETL-scripts, van definities van metagegevens, van modellen voor businessgegevens, van requests en rapporten, van ...

Data & Analytics Consultant

Realdolmen
  • Flemish Brabant
You have experience in different data engineering domains; data ingestions from batch, ETL to streaming sources and processing, cleaning techniques

BI and Data Architect

CIRB - CIBG
  • Bruxelles
Je kunt werken met ETL-processen

Data Warehouse PostgreSQL Administrator

Smals
  • Brussel
Dankzij je ervaring in het werken met ontwikkelteams ben je al vertrouwd met Agile, deployments, release management en de volgende DWH-concepten: Surrogate key, star schema, gedenormaliseerde tabel, ETL-processen, ...
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.