ETL Expert lonen in België

Als ETL Expert mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 42.100 €. Het gemiddelde loonbereik als ETL Expert ligt tussen 36.100 € en 52.300 €. Voor een job als ETL Expert zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Sint-Gillis, Beersel. Op StepStone.be kan je momenteel 25 vacatures terugvinden voor het beroep van ETL Expert in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
42.100
36.100
Gemiddelde
52.300

Vacatures in ETL Expert

ETL Specialist

Smals
 • Brussel
Smals ETL Specialist Als ETL Specialist ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van het datawarehouse.

Oracle ETL Developer

Smals
 • Brussel
Smals Oracle ETL Developer - Als Oracle ETL Developer werk je mee aan één van de verschillende lopende BI-trajecten. Je staat in voor het ontwikkelen, testen en in productie stellen van nieuwe ETL-procedures.

BI Frontend Developer

Smals
 • Brussel
Je zet Data Marts (ETL) om een OBI Repository (BI-model). Je werkt nauw samen met de business, het BI-ETL .

Analyst Developer .net

Pietercil Delby's
 • Ternat
In het kader van business reporting development, data uit diverse bronsystemen ontsluiten (ETL), data-model opbouwen en het rapport uitwerken.

BI Developer

StepStone
 • Brussel
Build, test, maintain and document ETL processes and data models * You have experience in Data Warehousing, Data Modelling, Database Design, ETL

BI Tester

Smals
 • Brussel
Je behaalde een Bachelordiploma in de informatica, beschikt over een goede kennis van analysemethoden en hebt een gevarieerde technische bagage: Oracle databases, SQL, PL/SQL, ETL, ODI (Oracle Data ...

Database Administrator MySQL & MS SQL Server

Smals
 • Brussel
Je bent vertrouwd met Business Intelligence (ETL, design/architectuur van een datawarehouse en backend verwerking). Je bent in staat om zelfstandig te werken en de rol van expert uit te voeren in je domein.

Junior - Senior Data Engineer

Smals
 • Brussel
In die hoedanigheid zal je verantwoordelijk zijn voor het begrijpen, analyseren en optimaliseren van het laden, manipuleren en transformeren van gegevens (ETL / ELT).

Data Architect

Smals
 • Bruxelles
Je superviseert de ontwikkeling van conceptuele, logische en fysieke gegevensmodellen, van ETL-scripts, van definities van metagegevens, van modellen voor businessgegevens, van requests en rapporten, van ...

Technical Program Manager

Amazon Europe Core
 • Luxembourg
Strong understanding of ETL concepts and experience building them with large-scale, complex data sets using traditional or map reduce batch mechanism.
 • 1-10 Van 25
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.