Dossierbeheerder verzekeringen lonen in België

Als Dossierbeheerder verzekeringen mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 44.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Dossierbeheerder verzekeringen ligt tussen 37.400 € en 54.000 €. Voor een job als Dossierbeheerder verzekeringen zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 890 vacatures terugvinden voor het beroep van Dossierbeheerder verzekeringen in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
44.500
37.400
Gemiddelde
54.000

Vacatures in Dossierbeheerder verzekeringen

Dossierbeheerder Verzekeringen

VANBREDA RISK & BENEFITS
 • Antwerpen
Dan ben jij dé dossierbeheerder die wij zoeken! * Je bent hét aanspreekpunt voor klanten inzake voornamelijk levensverzekeringen maar helpt hen ook verder in andere dossier o.a. auto-, brand-, aansprakelijkheid- en ongevallen.

Commercieel Dossierbeheerder Property Verzekeringen

VANBREDA RISK & BENEFITS
 • Borgerhout
Als dossierbeheerder Property sta je in voor het volledige beheer van A to Z inzake brandverzekeringsdossiers van middelgrote en grote ondernemingen.

DOSSIERBEHEERDER VERZEKERINGEN

HAYS
 • Melle
Ter uitbreiding van het team zijn we vanuit Hays Bank & Verzekeringen Gent voor hen op zoek naar een Dossierbeheerder Verzekeringen . Als Dossierbeheerder Verzekeringen op administratief vlak.

Junior dossierbeheerder-verantwoordelijkheid

Le Grand & Associates
 • Dendermonde
Daarnaast bieden ze jou interne begeleiding aan om zo door te groeien een volwaardige dossierbeheerder die zelfstandig zijn dossiers beheert van A-Z.

Polyvalent Schadebeheerder

VANBREDA RISK & BENEFITS
 • Kortemark
Als dossierbeheerder schade volg je het schadedossier van je klanten (zowel particulieren als ondernemingen) op van begin tot einde. * Structuur en nauwkeurigheid zijn ook voor jou belangrijk in de afhandeling van je dossiers.

Accountant / Dossierbeheerder met ervaring - Kortenberg

Austin Bright
 • Kortenberg
Voor de vestiging te Kortenberg kijken we momenteel uit een ervaren dossierbeheerder / Accountant met pit. Boekhouder / Accountant / Dossierbeheerder

Junior accountant - IAB stage

Le Grand & Associates
 • Gent
Je komt terecht in een klein maar ervaren team waar je kan genieten van voldoende begeleiding om zo, op jouw tempo, door te groeien een senior dossierbeheerder die zijn eigen dossiers beheert van A-Z.

Dossierbeheerder voor splinternieuw kantoor - Brugge

Austin Bright
 • Brugge
Dit moderne accountantskantoor is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te versterken. Dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder - Verantwoordelijkheden Dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder - Profiel

Boekhouder / Dossierbeheerder regio Knokke-Heist

Austin Bright
 • Knokke-Heist
Dit kantoor aan de kust is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te versterken. Dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder - Verantwoordelijkheden Dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder - Profiel

Dossierbeheerder Non-automotive

Dekra Belgium NV
 • Zaventem, Gosselies
Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer en opvolging van schadedossiers * Daarnaast zal je bemiddelen in dossiers en aan probleemoplossing doen
 • 1-10 Van 890
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.