Directeur/trice bedrijfsvoering lonen in België

Als Directeur/trice bedrijfsvoering mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 79.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Directeur/trice bedrijfsvoering ligt tussen 70.000 € en 92.300 €. Voor een job als Directeur/trice bedrijfsvoering zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 25 vacatures terugvinden voor het beroep van Directeur/trice bedrijfsvoering in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
79.800
70.000
Gemiddelde
92.300

Vacatures in Directeur/trice bedrijfsvoering

COO - IT Security

TrueGEN
 • Massenhoven
Om onze verdere groei waar te maken zoeken wij een COO die TrueGEN een hoger niveau kan tillen. Als COO hou je de teugels in handen van onze dagelijkse operaties en .

Directeur des Opérations

Leroy & Partners
 • Ixelles
Afin de supporter ses activités, l'Etude Leroy & Partners est activement à la recherche d'un(e) « Directeur des opérations ».

Directeur/ Directrice Exploitation

Proselect
 • Bruxelles
En tant que Directeur / Directrice Exploitation vous êtes en charge de l'ensemble des sujets quotidiens et opérationnels.

Directeur d'Exploitation

Daoust
 • Limal
Pour l'un de nos clients, nous sommes à la recherche d'un directeur d'exploitation pour le département d'exploitation.

COO

Motmans & Partners
 • Genk
Voor de verdere uitbouw van het autocarbedrijf zijn wij voor hen op zoek naar een COO met ambitie om door te groeien een rol als eindverantwoordelijke.

VESTIGINGSMANAGER B2B FOOD

HAYS
 • Mechelen
Concreet sta je in voor de algemene bedrijfsvoering, beheer je alle werkzaamheden, sta je in voor de werving en selectie van de magazijniers, ontvangen van klanten, overleg over het plannen van campagnes ...

Manager Bedrijfsvoering

UFINITY
 • Antwerpen
KMSKA in Antwerpen zoekt een Manager Bedrijfsvoering die de focus leg top het financieel departement en die een aansturing biedt op HR, legal, ICT en secretariaat.

Allround finance expert

UFINITY
 • Gent
Een gevarieerde job met veel verantwoordelijkheden en een sterke betrokkenheid bij de bedrijfsvoering;

(Future) Country Manager

CDG CONSEIL
 • Brussels
in neighbouring countries and about eighty Inrals colleagues around the globe will help in this fantastic journey. * Brussel * Freelance * Voltijds - Life Sciences Search & Selection / Outsourcing

Directeur / Directrice du Service d'analyse, de stratégie et de prospective

Université Catholique de Louvain
 • Louvain-la-Neuve
L'UCLouvain recrute un e Directeur / Directrice du Service d'analyse, de stratégie et de prospective (actuel SET)
 • 1-10 Van 25
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.