Directeur/trice bedrijfsvoering lonen in België

Als Directeur/trice bedrijfsvoering mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 78.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Directeur/trice bedrijfsvoering ligt tussen 68.400 € en 90.500 €. Voor een job als Directeur/trice bedrijfsvoering zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Leuven. Op StepStone.be kan je momenteel 19 vacatures terugvinden voor het beroep van Directeur/trice bedrijfsvoering in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
78.200
68.400
Gemiddelde
90.500

Vacatures in Directeur/trice bedrijfsvoering

COO- Industriebouw

LEDR Executives Solutions
 • Vlaams Brabant
LEDR is op zoek naar een COO met diepgaande kennis in bouw en renovatie in de ruimste zin van het woord. * Bij voorkeur een Technisch Directeur of Operations Director met 15 jaar professionele ervaring in de bouwsector.

COO - Bouwbedrijf - regio O-Vlaanderen / Vlaanderen

LEDR Executives Solutions
 • Flemish Brabant
LEDR is op zoek naar een COO met volledige kennis van constructie, technische installaties en afwerking van grote bouwwerken van A tot Z. COO - Bouwbedrijf - regio Vlaanderen

Directeur Opérationnel

habeas
 • Marche-en Famenne
Pour poursuivre le déploiement de sa concession récente de Marche (ouverture en 2018), notre client souhaite s'adjoindre les services d'un.e (m/f/x) : Directeur Opérationnel - Concession automobile.

Plant Manager

YER - YOUNG EXECUTIVE RECRUITMENT
 • Antwerpen
Neerzetten van een efficiënte organisatie, gericht op continue verbetering van bedrijfsprocessen en bedrijfsvoering

Service Delivery Manager- Infrastructuur coördinatie en automatisatie services

Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes
 • Schaerbeek
Om ons management team van ICT Infrastructure Services te versterken, zijn we op zoek een ondernemende en doortastende verandermanager met visie op moderne bedrijfsvoering en processen.

Werkplaatsverantwoordelijke BMW

AULI
 • Lochristi
Een uitdagende job met verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en impact op bedrijfsvoering en resultaat.

Emergency Planning Officer

Fluxys
 • Etterbeek
Fluxys - Emergency * Etterbeek * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - We kunnen tegenwoordig niet meer zonder energie. Toch vragen we ons zelden af waar die energie vandaan komt.

Procurement Manager - Eurochem

Accord Group Belgium
 • Antwerpen
Je bent verantwoordelijk voor een nauwkeurige bedrijfsvoering van de administratieve ondersteuning

Planner

Renewi nv
 • Vilvoorde
Renewi is ervan overtuigd dat mensen het verschil maken en heeft deze overtuiging ook diep verankerd in zijn gehele bedrijfsvoering.

Plantmanager

WIENERBERGER NV
 • Rumst
Als plant manager beheer je onze snelbouwfabriek te Rumst, met in totaal een 60-tal medewerkers. * Rumst * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Wienerberger is wereldwijd, n°1 in productie en verkoop van snelbouw.
 • 1-10 Van 19
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.