Directeur/trice Woonzorgcentrum lonen in België

Als Directeur/trice Woonzorgcentrum mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 36.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Directeur/trice Woonzorgcentrum ligt tussen 30.800 € en 46.000 €. Voor een job als Directeur/trice Woonzorgcentrum zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Gent, Kortrijk. Op StepStone.be kan je momenteel 12 vacatures terugvinden voor het beroep van Directeur/trice Woonzorgcentrum in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
36.900
30.800
Gemiddelde
46.000

Vacatures in Directeur/trice Woonzorgcentrum

Directeur wzc De Toekomst

Acerta Career Center
 • Aalst
Als Directeur ben je verantwoordelijk voor het beheer en de organisatie van het woonzorgcentrum. Zij baat woonzorgcentra, assistentiewoningen en herstelverblijven uit en stelt de kwaliteit van wonen en ...

HR Director

Acerta Career Center
 • Mechelen
In al haar woonzorgcentra, assistentiewoningen en residenties heeft Armonea één missie: “Senioren helpen genieten van leef-tijd, op de manier die hen het beste past.”

Directeur wzc Zonnesteen

Acerta Career Center
 • Zemst
Als Directeur ben je verantwoordelijk voor het beheer en de organisatie van het woonzorgcentrum. Wij baten voornamelijk woonzorgcentra, assistentiewoningen en centra voor herstelverblijf ...

ZORGKUNDIGE (4/5de of 50%)

Woonzorgcentrum Poldervliet
 • Kruibeke
Woonzorgcentrum Poldervliet - Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en hebt oog voor het woon- en zorgklimaat in ons WoonZorgCentrum te Kruibeke.

Revenue & Banking Accountant

Armonea NV
 • Mechelen
Voor onze groep van woonzorgcentra ( +85 ) zijn wij op zoek naar een banking accountant . * Zorgen dat de banken dagelijks correct en tijdig geboekt zijn

Werfleider Elektriciteit

Noël Franklin bvba
 • Gent
Als werfleider sta je in voor de uitvoering van projecten gaande van: elektrotechnische totaalprojecten in ziekenhuizen, woon- en zorgcentra, industriële sites…

Projectleider

Whoohoo Gent
 • Kortrijk
Je werkt als projectleider , aan mooie projecten o.a. appartementsgebouwen, villa's, woonzorgcentra.

Ergotherapeut (m/v/x)

Stad Aalst
 • Aalst
Ga jij net dat stapje verder om het leven van onze bewoners in het woonzorgcentrum aangenamer te maken? Als ergotherapeut in een woonzorgcentrum kom je terecht in een multidisciplinair team.

Business Application Expert - 38u

Sodexo België
 • Elsene
Al onze diensten leveren wij in zeer uiteenlopende woon- en werkomgevingen: overheidsinstellingen en bedrijven, scholen en universiteiten, penitentiaire instellingen, woonzorgcentra en ziekenhuizen.

Receptionist(e) Security Beerse

Sodexo België
 • Beerse
Al onze diensten leveren wij in zeer uiteenlopende woon- en werkomgevingen: overheidsinstellingen en bedrijven, scholen en universiteiten, penitentiaire instellingen, woonzorgcentra en ziekenhuizen.
 • 1-10 Van 12

Salarisgegevens voor soortgelijke jobtitels

Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.