Digital Champion lonen in België

Als Digital Champion mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 49.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Digital Champion ligt tussen 42.000 € en 59.600 €. Voor een job als Digital Champion zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 269 vacatures terugvinden voor het beroep van Digital Champion in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
49.400
42.000
Gemiddelde
59.600

Vacatures in Digital Champion

Business Analyst

Odoo
 • Grand-Rosière-Hottomont
Make your customer an Odoo Champion (training) * eCommerce: As already experienced in this domain, you have been actively involved in e-commerce management, digital marketing or web design projects.

Een Communicant Digital (m/v)

IRIS Ziekenhuizen Zuid - Hôpitaux IRIS Sud
 • Bruxelles
De Communicant Digital vervoegt het team van de communicatiedienst dat momenteel samengesteld is uit 4 personen.

Enterprise architect

Experis
 • Brussel
In the context of digital transformation and their innovative projects, our client in Brussels is searching for a senior/medior Enterprise Architect that will permanently enforce their .

Project Manager Risk-ICM

Belfius Bank NV
 • Brussel
"Digital Program Corporate, Customer & Employee Data is op zoek naar een projectmanager voor haar Corporate perimeter.

Young Professional-Traineeship

Belfius Bank NV
 • Brussel
Belfius Bank NV * Brussel * Stage * Voltijds - Introductie - Heb je zopas je universitair diploma behaald of heb je maximaal twee jaar ervaring?

Digital LeadGen-Specialist

Kolmont
 • Hasselt
Om onze groei verder in de steigers te zetten, investeren we vandaag in de zoektocht een gedreven, betrokken en vooruitziende Digital LeadGen-Specialist.

Young Professional - Innovation & Technology Traineeship

Belfius Bank NV
 • Brussel
je vervult verschillende rollen in projecten met een grote toegevoegde waarde voor de bank en de verzekeringspoot, in sleuteldomeinen die aansluiten op je specialisatie: Digital & Data, ICT, Modelling, Actuariaat, …;

Customer Data Project Manager

Belfius Bank NV
 • Brussel
Belfius Bank NV * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Wat houdt de job in? Binnen Belfius is er een toenemend aantal projecten waarin het aspect klanten data een integraal onderdeel uitmaakt van het project.

Software Consultant .NET

Ricoh Belgium NV
 • Vilvorde
In kleine teams coördineer en implementeer je volledige digital transformation-projecten. * Ervaring in digital transformation is een pluspunt, net zoals ervaring met DocuWare of Kofax.

Customer Data Engineer

Belfius Bank NV
 • Brussel
De afdeling Data Analytics heeft binnen Data en Digital als missie om op een proactieve manier klantenkennis op te bouwen, deze te centraliseren en te exploiteren om de realisatie van de commerciële ...
 • 1-10 Van 269
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.