Diëtist lonen in België

Als Diëtist mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 43.100 €. Het gemiddelde loonbereik als Diëtist ligt tussen 36.800 € en 53.200 €. Voor een job als Diëtist zijn er heel wat jobaanbiedingen in Deinze. Op StepStone.be kan je momenteel 11 vacatures terugvinden voor het beroep van Diëtist in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
43.100
36.800
Gemiddelde
53.200

Vacatures in Diëtist

Nutritionist Varkens - Pluimvee

Ceres Recruitment
 • Deinze
Een analytische en veelzijdige nutritionist De werving en selectie voor de vacature Nutritionist Varkens - Pluimvee is uitbesteed aan CeresRecruitment.

Inspecteur Primaire Sector - Veeteelt regio Limburg-Luik

SGS Group Belgium
 • Liège
Omdat we nog veel meer willen verdiepen en verrijken, kijken we voor de regio Limburg-Luik uit een bevlogen Inspecteur Primaire Sector - Veeteelt.

DIERENARTS

HAYS
 • Torhout
Hays Life Sciences Kortrijk is op zoek naar een dierenarts om bij een gerenommeerd dienstenlabo in de regio Torhout te werken. * Torhout * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden * Diploma Dierengeneeskunde

Quality Engineer Product

Fujirebio Europe NV
 • Zwijnaarde
Ensure that in-vitro diagnostic test kits are developed & maintained during the whole product life cycle to meet customer expectations & in compliance with current quality & regulatory requirements.

QC LABO MANAGER

HAYS
 • Gent
Samen met onze klant, een gerenommeerd en internationaal bedrijf actief in de voedingssector, regio Gent, zijn wij vanuit Hays Life Sciences Gent op zoek naar een QC Manager om het labo te leiden.

QA Controller - Voeding

Experis
 • Gent
Experis * Gent * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

Process Engineer

HUDSON
 • Gent
Om de verdere groei van de site in Gent te ondersteunen, is Alco Bio Fuel momenteel op zoek een gedreven (m/v/x) Process Engineer * Gent * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

Procurement Manager Food

Michael Page
 • Gent
Als Procurement Manager draag je eindverantwoordelijkheid voor alles wat aankoop aanbelangt en bepaal je de aankoopstrategie binnen de onderneming.

Projectmanager - Agrarische Sector

SGS Group Belgium
 • Antwerpen
Omdat we nog veel meer willen verdiepen en verrijken, kijken we voor onze divisie in Antwerpen uit een bevlogen Projectmanager Agrarische Sector. Dit zijn onder andere inspecties in de primaire als in de B2C sector.

LANDBOUWADVISEUR

HAYS
 • West-Vlaanderen
West-Vlaanderen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Voor een nationaal bedrijf actief binnen de landbouwsector, zijn wij op zoek een ambitieuze adviseur landbouw. Jouw verantwoordelijkheden * Passie voor landbouw * Adviesbureau
 • 1-10 Van 11

Salarisgegevens voor soortgelijke jobtitels

  Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.