Deskside Engineer lonen in België

Als Deskside Engineer mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 34.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Deskside Engineer ligt tussen 28.700 € en 43.500 €. Voor een job als Deskside Engineer zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel. Op StepStone.be kan je momenteel 25 vacatures terugvinden voor het beroep van Deskside Engineer in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
34.800
28.700
Gemiddelde
43.500

Vacatures in Deskside Engineer

Field IT support technician - Brussel

Stefanini
 • Brussels
Stefanini * Brussels * Tijdelijk werk, interim, projectbasis * Voltijds - Local IT support technieker - Je ondersteunt eindgebruikers op het gebied van software of hardware problemen met laptops, desktops, smartphones, etc, bij ...

IT 1st Line Support - Service desk (insurance sector)

Experis
 • Brussels
You will be part of very large network of interesting ManpowerGroup clients who like to use our services. 

IT Support medewerker

ICT TALENTS
 • Vlaanderen
Je zal instaan voor on-site en/of telefonisch IT support. * Desktop, laptop, hardware en software support. * Registreren van IT-gerelateerde storingen, problemen en incidenten.

IT Support Engineer

Experis
 • Waregem
Voor een bedrijvengroep met meerdere vestigingen in binnen- en buitenland, is Experis op zoek naar een IT Support Engineer om hun IT-team in Waregem, te versterken.

ICT Service Desk officer

Daoust
 • Brussel
De ICT ServiceDesk Officer is verantwoordelijk voor het beheer van de operationele taken in verband met de werking van de computersystemen door de gebruikers.

Helpdesk Operator

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Als Helpdesk Operator bij één van onze partners, * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Het CIBG is het Centrum voor Informatica voor het Brusselse Gewest.

IT Support Engineer

CTG - Computer Task Group
 • Antwerpen, Brussel en Gent
CTG België is op zoek ervaren IT Support Engineers om ons Support Team te versterken voor projecten in de regio's Antwerpen, Brussel en Gent.

IT Helpdesk Support Officer

Brayton Global SPRL
 • Brussels
We are looking for 10 IT Support Agents to work for one of our prestigious client in Brussels - Brayton Global is a fast growing company based in Brussels and specialized in IT.

ICT Service Desk Engineer

Vinçotte
 • Vilvoorde
Als Service Desk Engineer ben je het eerste aanspreekpunt binnen ICT voor alle gebruikers van Vinçotte voor het melden en oplossen van incidenten.

IT Technician

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Binnen je team werk je op het gebied van ondersteuning en implementatie van IT-parken en IT-infrastructuur voor klanten (ION's, ministeriële kabinetten, gemeentebesturen …).
 • 1-10 Van 25
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.