Designer/e de Mode lonen in België

Als Designer/e de Mode mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 39.100 €. Het gemiddelde loonbereik als Designer/e de Mode ligt tussen 31.500 € en 47.100 €. Voor een job als Designer/e de Mode zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 68 vacatures terugvinden voor het beroep van Designer/e de Mode in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
39.100
31.500
Gemiddelde
47.100

Vacatures in Designer/e de Mode

Digital Communication Specialist

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Als koploper van de informatisering binnen het gewest loodsen we Brussel langs de uitdagingen van het digitale tijdperk. Ook zin om aan de slag te gaan in een organisatie waar verbondenheid zich digitaal én sociaal uit?

Un.e Directeur.trice du patrimoine

LOJEGA
 • Ganshoren
Vous accompagnez les projets d'évolution et de modernisation des procédures et d'amélioration des modes d'organisation et management afin d'adapter et d'améliorer les services rendus aux locataires.

IT Technical Leader

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Envie de rejoindre une organisation où la connectivité se vit en mode numérique et social ? Le Centre d'Informatique pour la Région Bruxelloise (CIRB) est le leader de la transition numérique à Bruxelles.

User Interface Designer

KBC Bank & Verzekering
 • Brussel
Als User Interface Designer binnen het designteam van de dienst Digital Customer Experience (DCX) sleutel je mee aan de look- and -feel van onze apps en digitale oplossingen (mobile, tablet en desktop).

Investment Manager

proselect
 • Liège
Vous vous montrez assertif, diplomate et persuasif dans votre mode de communication; Notre client, la SOWESCOM, est une filiale du Groupe S.R.I.W. (Société Régionale d'Investissement de Wallonie) et de la Région wallonne.

International Digital Content Marketeer & Copywriter

Acerta Career Center
 • Leest
We support designers in architecture, interior design, garden, landscape, urban planning and events in their mission to leave their mark on society by distributing market-leading digital workflows which ...

DESIGN ENGINEER - heavy industry

Fuse Engineering
 • Antwerpen
Onze klant is een familiebedrijf dat over de jaren heen is uitgegroeid tot een internationale speler binnen de zware industrie.

MARKETING EN COMMUNICATIE ASSISTENT M/V

Intelect Gent
 • De Pinte, Deinze
De Pinte, Deinze - Voor onze klant, een groeiende onderneming in de voedingssector, zijn we op zoek naar een Marketing Assistant .

Projectleider regio Lokeren - Zaventem m/v

Daoust
 • Zaventem, Lokeren
Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Onze klant is producent in de bouwsector en al jaren een vaste marktwaarde.

Content Specialist

Sales Talents
 • Ranst
Voor onze klant die wereldwijd gekend is in de distributie en productie van biljartproducten, zijn wij op zoek een creatieve Content Specialist. * Updaten van de website/verbeteringsmogelijkheden uitwerken;
 • 1-10 Van 68

Salarisgegevens voor soortgelijke jobtitels

Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.