Datamedewerker/ster lonen in België

Als Datamedewerker/ster mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 33.300 €. Het gemiddelde loonbereik als Datamedewerker/ster ligt tussen 30.700 € en 38.900 €. Voor een job als Datamedewerker/ster zijn er heel wat jobaanbiedingen in Wilrijk, Louvain-la-Neuve. Op StepStone.be kan je momenteel 25 vacatures terugvinden voor het beroep van Datamedewerker/ster in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
33.300
30.700
Gemiddelde
38.900

Vacatures in Datamedewerker/ster

Master Data medewerker

United Talent Bvba
 • Wilrijk
Voor onze productie-unit in Wilrijk zijn we op zoek naar een gedreven Master Data medewerker.

SAP Master Data Associate

Walters People
 • Louvain-La-Neuve
active in the medical technologies sector in Louvain-la-Neuve, we are looking for an SAP Master Data Associate. Great career progression opportunities await the right person in this exciting SAP Master Data Associate job.

SAP Master Data Associate

Walters People
 • Louvain-La-Neuve
A job as SAP Master Data Associate has been made available in Louvain-La-Neuve.

Klantenacceptatie (KYC)-analist

AXA Belgium
 • Berchem
Binnen Customer Onboarding zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega om het team te versterken als 'Know Your Customer'-analist. Werken als KYC-analist betekent vooral onderzoeken. AXA Belgium * Berchem

Senior Category Manager ICT

Sibelga
 • Bruxelles
Als Aankoper ICT komt U in een dynamische omgeving terecht waarbij de interactie met de interne klant en leveranciers centraal staat.

Business Analyst CRM

Securex
 • Bruxelles
Securex is op zoek een gekwalificeerde kandidaat om de inspanningen op vlak van Digitale Marketing Campagnes te versterken als Campaign CRM Marketing Expert gevestigd in ons kantoor in Brussel.

Technicien de production (System & Support Engineer)

Experis
 • BRUXELLES
So, in order to support their infrastructure as well as their various projects, our client is in need an experienced and talented System & Support Engineer. Field: IT production

Entreprise Architect

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Als Enterprise Architect werkt u bij één van onze klanten gevestigd vlakbij het noordstation in de Iristower. * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Het CIBG is het Centrum voor Informatica voor het Brusselse Gewest.

Linux System Engineer

Smals
 • Brussel
Smals Linux System Engineer Je zorgt voor de configuraties en evoluties van onze Linux-systemen. Je bereidt ook de dossiers en procedures voor waarmee het team dat instaat voor het dagelijks beheer van de ...

Junior-Senior IT Technical Coordinator

Smals
 • Brussel
Smals Junior-Senior IT Technical Coordinator Als IT Technical Coordinator maak je deel uit van het projectteam waar je verantwoordelijk bent voor de technische ...
 • 1-10 Van 25
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.