Database Operator lonen in Antwerpen

Als Database Operator mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 51.100 €. Het gemiddelde loonbereik als Database Operator ligt tussen 43.000 € en 60.900 €. Voor een job als Database Operator zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Mechelen, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 102 vacatures terugvinden voor het beroep van Database Operator in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
51.100
43.000
Gemiddelde
60.900

Vacatures in Database Operator in Antwerpen

Telemarketer German

ASAP.be
 • Mechelen,Bedrijvenpark Noord
You call the clients from the database.

HR Recruiter Operatoren

Jobsvoortechniekers
 • Antwerpen
Technische knelpuntberoepen zijn onze specialiteit: Mechaniekers, Elektriciens, Instrallateurs, Operatoren, ... * Dagelijks zoek je actief getalenteerde Operatoren via onze databanken, social media, en jobboards.

Formulatie Operator - Weekendploeg

Pfizer SA
 • Puurs
Als formulatie operator waarborg je de optimale werking van één of meerdere lijnen.

Formulatie Operator - 3 ploegen

Pfizer SA
 • Puurs
Als formulatie operator waarborg je de optimale werking van één of meerdere lijnen.

Technisch Operator Vaccin - Weekendploeg

Pfizer SA
 • Puurs
Pfizer SA * Puurs * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Omwille van een uitbreiding van onze vaccin plant zijn we op zoek naar machinestellers om ons team te versterken.

Productieoperator Afvul - Inpak

Anda Sauces
 • Boortmeerbeek
Om hun team te versterken zoeken ze een bijkomende Productieoperator Afvul - Inpak. * Als operator werk je in een team van 4 personen.

Operator - Technieker Waterzuivering

AQUAFIN NV
 • Boechout
Wat doet een Operator / Technieker Waterzuivering? Als operator/technieker in de waterzuivering doe jij waar Aquafin voor staat: het zuiveren van het rioolwater in Vlaanderen.

Control Room Operator

Elia nv/sa
 • Merksem
Deze vacature beoogt een functie als Control room operator in dagdienst (ochtend- en namiddagploeg) bij de regionale dispatching.

Expediteur maritieme dossiers

Stegmann Belgium (BVBA)
 • Antwerpen
Stegmann Belgium (BVBA) * Antwerpen * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Introductie - Voor onze klant, een logistieke dienstverlener actief in o.a. internationale verhuizingen, zijn we op zoek naar een expediteur .

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER ORDERVERWERKING TE MECHELEN-NOORD

HAYS
 • Antwerpen
Antwerpen * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds * * * Fulltime interim functie met optie vast * Naast Nederlands een vlotte kennis Frans * Klantgericht, communicatief, leergieri - Jouw verantwoordelijkheden
 • 1-10 Van 102
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.