Databankbeheerder lonen in België

Als Databankbeheerder mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 44.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Databankbeheerder ligt tussen 37.500 € en 54.200 €. Voor een job als Databankbeheerder zijn er heel wat jobaanbiedingen in Sint-Gillis. Op StepStone.be kan je momenteel 12 vacatures terugvinden voor het beroep van Databankbeheerder in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
44.900
37.500
Gemiddelde
54.200

Vacatures in Databankbeheerder

Database Administrator Open Source

Smals
 • Sint-Gillis
Smals Database Administrator Open Source - Als Database Administrator Open Source interesseer je je voor de verschillende aspecten van het beroep en voor diverse technologieën.

Database Administrator Oracle

Smals
 • Sint-Gillis
Smals Database Administrator Oracle - Als Database Administrator ben je verantwoordelijk voor de installatie, de configuratie, de opvolging en het onderhoud van Oracle-databases.

Procesbeheerder

De Watergroep
 • Brussel
De Watergroep * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Waar kom je terecht en wat staat je te doen? Je standplaats is ons hoofdgebouw in Brussel (op vijf minuten wandelafstand van het treinstation Brussel-Noord).

Database Administrator MySQL & MS SQL Server

Smals
 • Sint-Gillis
Smals Database Administrator MySQL & MS SQL Server Als Database Administrator sta je in voor het beheer van de verschillende databases op vlak van performantie, bewaring, ...

Dossierbeheerder (accounting en tax)

Le Grand & Associates
 • Antwerpen
Kijk jij als dossierbeheerder (accountant – boekhouder) uit een nieuwe uitdaging waarin je je kan vast bijten?

Technieker Kabels & Lijnen

Elia nv/sa
 • Lendelede
Je hebt een passie voor bovengrondse lijnen en/of ondergrondse kabels. Zij zorgen voor de ondergrondse kabels en de luchtlijnen.

Reporting Accountant - Brussel - Flexibele uren

Accountemps
 • Brussel
Accountemps * Brussel * Tijdelijk werk, interim, projectbasis * Voltijds - Onze klant is een grote speler in de verzekeringsindustrie en staat bekend als een heel goede werkgever.

JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Bornem

James Woodman
 • Bornem
Voor de grotere dossiers aan en fungeer jij als de verantwoordelijke dossierbeheerder James Woodman * Bornem * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Kijk je uit een nieuwe of eerste uitdaging in je loopbaan?

Training Center Officer

Elia nv/sa
 • Brussel
Binnen het Competence Center vervult het Training Center een cruciale rol. Het doel van het Training Center is enerzijds om alle technische & safety opleidingen, samen met een kwaliteitsinfrastructuur beschikbaar te stellen.

COST CONTROLLER

Hays Response
 • Antwerpen
De ideale cost controller heeft een geschikt diploma (bachelor of master) en reeds drie jaar relevante ervaring, idealiter in een (cost) controllingfunctie.
 • 1-10 Van 12
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.