Data Officer lonen in België

Als Data Officer mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 48.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Data Officer ligt tussen 40.400 € en 57.700 €. Voor een job als Data Officer zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 420 vacatures terugvinden voor het beroep van Data Officer in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
48.000
40.400
Gemiddelde
57.700

Vacatures in Data Officer

Data Protection Officer (DPO)

Smals
 • Sint-Gillis
Smals Data Protection Officer (DPO) Als Data Protection Officer (DPO) speel je een sleutelrol in de bescherming van persoonsgegevens binnen Smals en werk je mee aan het verzekeren van een ...

Privacy Medewerker - Data Protection Officer

Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes
 • Schaerbeek
Je hebt een grote interesse in data privacy en je hebt bij voorkeur een DPO-opleiding gehad

Actuaris Trainee Verzekeringen bij KBC

KBC Bank & Verzekering
 • Vlaams-Brabant
Digitalisering en de evolutie op het domein van Big Data maken deze opdracht nog extra uitdagend. * Je hebt een uitgesproken interesse in het werken met grotere volumes aan data en grondige kennis van statistische technieken.

Chief digital officer

Psychomed.Com SA
 • Lasne
Missions du CDO (Chief digital officer) * Grande connaissance des technologies d'entreprise (informatique, gestion des données (big data, solutions de cloud computing, solutions web…),

Compensation & Benefits Officer

Facilicom Services Groep België
 • Antwerpen
Je zorgt door een goed en vernieuwend administratief beheer waardoor je snel informatie en data beschikbaar kan stellen aan collega's (HR Business Partners, HR directeur,…).

IT support M/V

Vinci Energies Belgium
 • Brussel
In een wereld die constant in verandering is, focust VINCI Energies zich op netwerken, prestaties, energie-efficiëntie en data om sneller nieuwe technologieën te kunnen uitrollen, waarbij we ons ...

Actuarieel analist

Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes
 • Schaarbeek
Je leidt en faciliteert meetings met (externe) actuarissen, de risk officer finance en de bedrijfsrevisor.

Quality Officer

Securex
 • Drongen, Gent, Brussel
In je rol als Quality Officer beheer en het kwaliteitsbeleid van de Externe Dienst voor Preventie en Bescherming binnen de Groep Securex.

Financial Forecasting & Capacity Officer

IPG Holding
 • Leuven
Als Financial Forecasting & Capacity Officer ben je verantwoordelijk voor het forecasten, budgetteren en rapporteren van de volumes, capaciteit, BM0.

Operational Risk and Control Officer ICT - m/v/x- Enabler

BNP Paribas Fortis
 • Bruxelles
De Risk ORC Officer ICT is verantwoordelijk voor het evalueren van de effectiviteit van het risk management en de controle omgeving binnen de ICT entiteiten (IT, Global Security en Data) ...
 • 1-10 Van 420
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.