Data Management Specialist lonen in Antwerpen

Als Data Management Specialist mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 53.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Data Management Specialist ligt tussen 44.400 € en 62.700 €. Voor een job als Data Management Specialist zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Mechelen, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 325 vacatures terugvinden voor het beroep van Data Management Specialist in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
53.600
44.400
Gemiddelde
62.700

Vacatures in Data Management Specialist in Antwerpen

Technisch onderhoudsmedewerker gebouwen

Le Groupe P&V - De P&V Groep
 • Antwerpen
Je hebt een passie voor facility management, geniet van gevarieerde taken en hebt een goede kennis van elektriciteit? We zijn op zoek naar een technisch medewerker in Facility Management voor ons kantoor in Antwerpen.

Records en Information Management Analist (Senior)

Ausy Group Belgium NV
 • Antwerpen
Ben jij helemaal thuis in Records & Information Management en wil je graag aan de slag in een stabiele sector als de farma?

Commercieel Adviseur met Data-Skills

KBC Bank & Verzekering
 • Antwerpen
Daarnaast ben je ook zeer geïnteresseerd in data en heb je een sterk analytisch denkvermogen. Vanuit je boeiende ervaring in KBC Live zal je aansluitend mee helpen bouwen aan een data-driven omgeving.

Management Trainee

Baloise Insurance
 • Antwerpen
Jaarlijks bieden wij 4 ambitieuze masters de mogelijkheid om te starten als Management Trainee.

Data Master

AP Hogeschool
 • Antwerpen
verzekeren van de ondersteuning voor het data lifecycle management, inclusief het beheren en archiveren van data. Onder verantwoordelijkheid van het diensthoofd ICT je databasemanagementsystemen van AP Hogeschool.

Senior Consultant Interim Management

Michael Page
 • Antwerpen
Als Senior Consultant Interim Management zal je instaan voor het beheren van je eigen business.

SBO & FLEET MANAGEMENT CONSULTANT

HAYS
 • Antwerpen
Je vindt het fijn om in een open space te werken en ook open te kunnen communiceren met andere afdelingen en het management.

Recruitment Consultant IT Contracting - Business Intelligence & Big Data

Hays HR
 • Antwerpen
* * Passie voor rekrutering - Business Intellinge & Big Data Als recruitment consultant binnen de afdeling IT Contracting ga je opzoek freelance profielen gespecialiseerd in Business Intelligence & Big Data om ...

Traineeship Credit Management

Triple A Solutions
 • Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant
Credit Management? Triple A Solutions is een A tot Z dienstverlener voor Credit Management oplossingen. * time management;

Lead Quality Management Systems

Pfizer SA
 • Puurs
Het Quality Management Systeem documenteert, coördineert en volgt alle processen en interacties tussen processen op, voor het realiseren van de site kwaliteitsobjectieven.
 • 1-10 Van 325
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.