Credit controller lonen in België

Als Credit controller mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 45.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Credit controller ligt tussen 35.300 € en 52.200 €. Voor een job als Credit controller zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 125 vacatures terugvinden voor het beroep van Credit controller in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
45.800
35.300
Gemiddelde
52.200

Vacatures in Credit controller

Financial Controller

SGS Group Belgium
 • Antwerpen
Dit team bestaat onder andere uit Finance, Project, Proces, Credit en Business controllers welke worden ondersteund door een team in ons eigen shared service center in Polen.

CREDIT CONTROLLER

Hays Response
 • Wetteren
Voor een internationaal productiebedrijf in Wetteren is Hays Response Finance op zoek een ervaren credit controller die zal werken.

Finance Manager Europe

Motmans & Partners
 • Genk
aansturing van een team van 6 FTE (2 AP, 1 Credit Controller en 3 AR) en . * credit management, cash management, beheer van het werkkapitaal en cash flow rapportering

Credit Controller Consultant

Triple A Solutions
 • Volgens woonplaats of voorkeur
Als Credit Controller beheer je een klantenportefeuille en zorg je ervoor dat onbetaald facturen toch betaald worden. Je hebt al een bagage in credit management en bent op zoek een boeiende uitdaging?

Dossierbeheerder Credit controller

Synergie Belgium nv
 • Geel
Synergie Belgium nv * Geel * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Introductie - Heb je een eerste ervaring als dossierbeheerder of kijk je uit je eerste job? Het kan beide! Jouw verantwoordelijkheden

CREDIT / REVENUE Controller

James Woodman
 • Brussel
Een van onze klanten, een internationaal bouwbedrijf, is op zoek naar een Credit Controller . Als Credit Controller help je alle afdelingen om je mening te geven en je vaardigheden te tonen..

Credit Controller

Conessence
 • Roeselare
Je hebt een diploma in Boekhouden en kan terugblikken op een aantal jaar ervaring als Credit Controller . * Beheren van de klantenbalans: creditposten, niet afgepunte betalingen,... .

Credit Controller

Renson Ventilation
 • Waregem
Als Credit Controller bij Renson ben je samen met je team verantwoordelijk voor het bewaken van de kredietwaardigheid van onze klanten, voor wie je het volledige credit control proces begeleidt.

Financial & Business Controller

HeadCount
 • Wevelgem
To support the growth of the finance department we are looking for a Financial & Business Controller. * For this entity you are responsible for customer credit management and payments;

Treasury Assistant

Ausy Group Belgium NV
 • East-Flanders
De finance afdeling bestaat uit maar liefst 40 medewerkers in accounting en binnen- en buitenlandse controllers. Je waakt over het credit control gebeuren en je voert ad hoc kredietanalyses uit.
 • 1-10 Van 125
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.