Coördinator planning lonen in België

Als Coördinator planning mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 39.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Coördinator planning ligt tussen 32.700 € en 47.700 €. Voor een job als Coördinator planning zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 939 vacatures terugvinden voor het beroep van Coördinator planning in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
39.500
32.700
Gemiddelde
47.700

Vacatures in Coördinator planning

Planning Coördinator voor keuringen van installaties en apparatuur – Geel – Voltijds

Sodexo België
 • Geel
De coördinatie en planning van keuringen op alle keur plichtige apparatuur op site en de controle van de bijhorende Service Rapporten.

Planner

DELHAIZE
 • Zellik
Binnen jouw job als Coordinator Planning voor de belevering van onze winkels kan dat! * Bovendien ben jij een kei in het omgaan met last minute wijzigingen en problemen, in dat geval maak je snel een back-up planning op.

Coordinator Microbiologisch Labo

Pfizer SA
 • Puurs
De Coördinator van het labo. * Dagelijkse planning, faciliteren van het dagelijks werkoverleg (e.g. shifthuddle/Tier meeting) en verantwoordelijk voor de organisatie van de activiteiten in het team op basis van deze planning.

Coordinator

Henssler Food Concepts AG
 • Brussels
We are seeking to hire as soon as possible a Coordinator (m/f/x) * Planning and organisation of orders and delivery runs

Packing Coördinator

4LS
 • Kalmthout
Als Packing Coördinator ben je verantwoordelijk voor de complete logistieke stroom van de inpakafdeling en ondersteun je de externe co-packing stroom binnen de afdeling magazijn.

De Stad Brussel is op zoek naar twee coördinatoren technische projecten (M/V/X) voor de Dienst Mobiliteit en Openbare Ruimten

Ville de Bruxelles - Stad Brussel
 • Boulevard Anspach 6
De Stad Brussel is op zoek twee coördinatoren technische projecten (M/V/X) voor de Dienst Mobiliteit en Openbare Ruimten * Je kan je werk plannen aan de hand van plannings- en opvolgingstools

Customer Service Coordinator Industry (ENERIA)

Bergerat Monnoyeur
 • Overijse
Dan is onze job van Customer Service Coordinator Industry echt iets voor jou. Als Customer Service Coordinator Industry ben je het bevoorrechte contactpunt voor onze klanten en de correcte plaats.

Release Coördinator

ICT TALENTS
 • Hasselt
Bekijkt de aanvragen voor Emergencie Releases op volledigheid, correctheid en planning.

Coördinator Economie

A&S Careers
 • Sint-Lievens-Houtem
Omwille van permanente groei, kijkt SOLVA uit een (m/v/x) Coördinator Economie. Als coördinator economie sta je in voor de opbouw en realisatie van het economisch beleid voor de regio.

Repair Coordinator Brussel-Brabant

TK Elevator Belgium
 • Bruxelles
Voor de regio Brussel – Brabant zijn we momenteel op zoek naar een Repair Coordinator om ons team te versterken.
 • 1-10 Van 939
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.