Coördinator opleidingen lonen in België

Als Coördinator opleidingen mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 36.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Coördinator opleidingen ligt tussen 30.100 € en 45.300 €. Voor een job als Coördinator opleidingen zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 1803 vacatures terugvinden voor het beroep van Coördinator opleidingen in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
36.800
30.100
Gemiddelde
45.300

Vacatures in Coördinator opleidingen

Coördinator Opleidingen - Kameracademie

Itzu Select
 • Hasselt
Je volgt de actuele trends rond talentontwikkeling op en vertaalt deze nieuwe opleidingen en inspiratiesessies.

OPLEIDINGSCOÖRDINATOR

Manpower
 • ZWIJNAARDE
Als opleidingscoördinator heb je minimum minimum een bacheloropleiding op zak aangevuld met administratieve en planningservaring in een klantgerichte en/of pedagogische context.

Opleidingsverantwoordelijke (M/V/X)

Konnekt
 • Puurs
Je neemt de verantwoordelijkheid van de opleidingen op jou.

Internship Sales and Logistics Coordination Support

Robert Bosch NV/SA
 • Anderlecht
Robert Bosch NV/SA * Anderlecht * Contract duration unspecified * Full Time - The Bosch Group is a leading global supplier of technology and services. It employs roughly 400,000 associates worldwide (as of December 31, 2019).

Coördinator HR en loopbaanbeheer bij Stad Tielt

Poolstok
 • Tielt
Stad Tielt is op zoek naar een coördinator HR & loopbaanbeheer – A1a-A3a – voltijds – contractueel – onbepaalde duur.

Coördinator wegen en water bij Stad Tielt

Poolstok
 • Tielt
Stad Tielt is op zoek naar een coördinator wegen en water – B1-B3 – voltijds – contractueel – onbepaalde duur. * Bij stad Tielt krijg je de kans opleidingen te volgen, jezelf te ontwikkelen en te groeien in je job.

Verpleegkundig coördinator spoedgevallen

Ziekenhuis Oost-Limburg
 • Genk en Maaseik
Als verpleegkundig coördinator spoedgevallen (M/V/X) sta je aan het hoofd van de dienst spoedgevallen (voor campus Genk en Maaseik) binnen divisie 6 (kritieke diensten).

Project coordinator ”Uitvoering”

Poujoulat
 • Nivelles
Waar het werk van de commerciële dienst eindigt, daar begint de taak van de projectcoördinator * Opleiding Industrieel Ingenieur of A1 Technicus of gelijkwaardig door ervaring in HVAC of bouwgerelateerde activiteit

Talent Acquisition Coördinator

HR Talents
 • Veurne
Voor een internationaal bedrijf regio Veurne kijken wij uit een Talent Acquisition coördinator voor het arbeiderssegment.

Interventie Coördinator Gevaarlijke Producten

SGS Group Belgium
 • Beveren
Als Interventie Coördinator sta je in voor het voorbereiden en coördineren van interventies met gevaarlijke producten die op locatie worden uitgevoerd.
 • 1-10 Van 1803

Salarisgegevens voor soortgelijke jobtitels

Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.