Coördinateur logistiek lonen in België

Als Coördinateur logistiek mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 46.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Coördinateur logistiek ligt tussen 41.000 € en 58.100 €. Voor een job als Coördinateur logistiek zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 146 vacatures terugvinden voor het beroep van Coördinateur logistiek in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
46.600
41.000
Gemiddelde
58.100

Vacatures in Coördinateur logistiek

Logistics Coordinator

DELHAIZE
 • Zellik
Je ondersteunt het logistieke management proactief op administratief en organisatorisch vlak, in , ten einde een vlot operationeel proces te garanderen.

Coördinator Logistiek

bpost
 • Boom
In dit moderne depot Boom van Dynalogic is de vacature vrijgekomen voor Coördinator Logistiek. Als Coördinator logistiek bij Dynalogic stuur je dagelijkse operatie van ons depot in Boom aan.

Logistiek Coördinator

Rode Kruis-Vlaanderen
 • Sint-Niklaas
Je ziet er op toe dat de logistieke medewerkers actief de gemeenschapsdiensten door de bewoners binnen het opvangcentrum organiseren en controleren op goede uitvoering.

LOGISTIEK COÖRDINATOR

HAYS
 • Ieper
Voor onze klant, een sterk groeiende speler in de voedingssector, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek een planmatige en gedreven logistiek verantwoordelijke.

Market Manager Belgium

Ceres Recruitment
 • Verplaatsingen over heel het land, 1 à 2 dagen per week in Zwijnaarde (Gent)
De functiespecialisaties, zowel vaste als interim posities zijn: General Manager, Directie, Sales & Marketing, Financieel, Human Resources (HRM), Operations, Logistiek (Supply Chain), Inkoop, Buyer, ...

Logistics Manager (Nacht)

DELHAIZE
 • Ninove
Als Logistiek Manager ben je verantwoordelijk op twee gebieden. * Je geeft informatie en suggesties voor continue verbetering van bestaande methoden, systemen en procedures om efficiënte logistieke processen te waarborgen.

Hoofd Technische Dienst

ACURITY
 • Kontich, België, Nederland, Luxemburg
Het Hoofd Technische Dienst werkt samen met Logistiek, Sales en Productmanagement en .

Bediende Export

Synergie Belgium nv
 • Puurs-Sint-Amands
Bachelor expeditie of logistiek / Master met specialisatie: expeditie of logistiek * Drie jaar logistieke ervaring op de exportafdeling van een bedrijf met een exportactiviteit of bij een expeditiebedrijf is een groot pluspunt

Technicien Maintenance Instrumentation

S&you
 • Haeren
Gestion des Actifs & Maintenance et Coordinateur (EAI) le/la Technicien.ne Maintenance Instrumentation assurera la maintenance préventive et corrective des capteurs et instruments sur le périmètre de ...

SAP Applicatie specialist.e

Crelem Bakeries Nv
 • Kobbegem
infrastructuur ondersteun en begeleid je de projecten tot operationele readiness Uw actiedomein is vooral Productieplanning, MES, Master Data MM, Logistiek.
 • 1-10 Van 146
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.