Controller Operations lonen in België

Als Controller Operations mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 52.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Controller Operations ligt tussen 42.800 € en 60.900 €. Voor een job als Controller Operations zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 499 vacatures terugvinden voor het beroep van Controller Operations in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
52.400
42.800
Gemiddelde
60.900

Vacatures in Controller Operations

Logistiek en operationeel Medewerker

Kadonation NV
 • Gent
Je denkt steevast mee na over optimalisaties om onze operations te verbeteren of efficiënter aan te pakken

Quality Engineer Lab Operations

Pfizer SA
 • Puurs
Pfizer SA * Puurs * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Bedrijfscultuur - Je komt in een cultuur terecht waarbij ownership een essentieel kenmerk is van elke collega.

VONQ GmbH: (Sr) Financial Controller​*

Jobs via StepStone.de
 • Düsseldorf
(Sr) Financial Controller * Streamline and manage accounting and financial operations across the Group;

Project Officer Customer Services

Vinçotte
 • Borgerhout
Als Project Officer Customer Services en werk je frequent samen met andere Customer Services teams, de Planning teams, de Sales teams, de technische Teamlead, de Finance Business Controller en de technische teams.

Senior Financial Business Controller

Immoweb S.A.
 • Brussels
To reinforce the Immoweb group's financial team, we are looking for a Senior Financial Business Controller. , the Senior Financial Business Controller will be responsible for planning & controlling at Immoweb SA.

Controller

Noël Franklin bvba
 • Lokeren
Voor een sterk groeiende onderneming actief in de technologische sector regio Lokeren zijn wij op zoek naar een controller /rechterhand CFO. Deze rol als Controller / kan flexibel worden ingevuld.

Business Controller

JSR MICRO
 • Heverlee
Als Business Controller ben jij de link tussen de financiën en de verschillende business units. * Als Business Controller werk je mee in diverse ad hoc projecten van de verschillende business units waarbij ...

IT Manager - Operations Support

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Binnen de afdeling IT Service Delivery and Operations ben je verantwoordelijk voor cross-functionele operationele support tools, en ook voor de ITSM-processen.

Controller & Process Analyst ad interim

Dixon & Company
 • Namur
For one of our clients we are looking for a Controller & Process Analyst.

ACCOUNTANT-CONTROLLER / Internationale Onderneming / Gent

James Woodman
 • Gent
Voor een Internationale groep (gelegen Regio Gent) met + 40 vestigingen in heel Europa zijn wij momenteel dringend op zoek naar een Accountant die een uitdagende functie voor zich wil nemen mét Controller taken.
 • 1-10 Van 499
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.