Contentmarketeer lonen in Antwerpen

Als Contentmarketeer mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 42.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Contentmarketeer ligt tussen 35.600 € en 52.000 €. Voor een job als Contentmarketeer zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen. Op StepStone.be kan je momenteel 25 vacatures terugvinden voor het beroep van Contentmarketeer in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
42.800
35.600
Gemiddelde
52.000

Vacatures in Contentmarketeer in Antwerpen

Social Media & Content Wizard

Sunny Europe
 • Antwerpen
Enkele jaren bewezen werkervaring als social media & content marketeer.

Content Editor

Le Groupe P&V - De P&V Groep
 • Antwerpen
Je zet briefings om in ideeën en content voor zowel de dagelijkse communicaties als de bredere campagnes van onze merken.

Interne Communicatie Coördinator

SGS Group Belgium
 • Antwerpen
SGS Group Belgium * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Bedrijfsomschrijving - Bij SGS kan je kiezen. Allereerst uit onze verschillende vacatures. Maar je hebt bij SGS nog een andere keuze.

Head Marketing and Communication

VANBREDA RISK & BENEFITS
 • Antwerpen
Als Head Marketing and Communication neem je een trekkersrol op in de uitbouw van het communicatie-, marketing- en eventbeleid van Vanbreda Risk & Benefits.

MARKETING ASSISTANT

Intelect Berchem
 • Willebroek
Ze zoeken een marketing assistant om hun hecht team in Willebroek te versterken. - Je hebt een bachelor in marketing of communicatie - Intelect Berchem * Willebroek * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

Content creator

Greystone Recruitment
 • Antwerpen
Creatieve job: van flitsende designs tot catchy copy, als content creator bij Greystone kan je gegarandeerd je creatieve ei kwijt. * Je hebt minimum twee jaar werkervaring als content creator, bij voorkeur in een agency.

Sales Executive (Young Potential)

SAM
 • Antwerpen
Als Sales Executive zal jouw grootste verantwoordelijkheid bestaan uit het uitbreiden van de huidige markt. Gespecialiseerd in Sales IT Professionals /in/laurensnys * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

Marketing Manager

AGIDENS INTERNATIONAL
 • Zwijndrecht
Als Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en uitvoeren van het marketing beleid voor de Agidens Groep in een B2B markt. De nieuwe marketing manager heeft impact op het bedrijf.

Junior Project Manager

Smart Media Agency
 • Antwerpen
Jij bent als projectmanager verantwoordelijk om alles in goede banen te leiden, je zorgt ervoor dat alle deadlines behaald worden en het project tot een goed einde wordt gebracht. Smart Media Agency * Antwerpen

Communicatiemedewerker

Monitor HR Consulting
 • Brasschaat
Vandaag wensen zij het team uit te breiden met een Communicatiemedewerker. Monitor HR Consulting * Brasschaat * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds
 • 1-10 Van 25
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.