Contact Center Agent lonen in België

Als Contact Center Agent mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 38.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Contact Center Agent ligt tussen 32.000 € en 47.600 €. Voor een job als Contact Center Agent zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 1067 vacatures terugvinden voor het beroep van Contact Center Agent in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
38.800
32.000
Gemiddelde
47.600

Vacatures in Contact Center Agent

Commerciële Binnendienst

Aubier-Colard
 • Lambermont
Je staat in contact met klanten en verleent een kwalitatieve dienstverlening, zodat u duurzame relaties met klanten opbouwt, dit zowel in het nederlands als in het frans.

Telemarketing French

Synergie Belgium nv
 • Mechelen
you verify if the contact person would like to arrange a meeting with one of our sales engineers

Inside Sales Medewerker

Vinçotte
 • Vilvoorde
Je legt gemakkelijk contact en je bent klantgericht.

Inside Sales Medewerker

Rivanco
 • Mechelen
Rivanco * Mechelen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Als inside sales medewerker ben je verantwoordelijk voor opstellen van offertes en het opvolgen van bestellingen.

Callcenter Medewerker

Synergie Belgium nv
 • Mechelen, Diegem
Vind je telefonisch contact leuk? Voor een callcenter in Mechelen en regio Brussel zijn we op zoek een call center medewerker / klantendienstmedewerker met ervaring.

Callcenter Medewerker

Synergie Belgium nv
 • Mechelen
Heb je graag contact met klanten?

Technisch - Commercieel Medewerker Binnendienst

Sales Talents
 • Zedelgem
Sales Talents * Zedelgem * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Onze partner is een sterke speler uit de HVAC met internationale uitstraling.

Commercieel Binnendienstmedewerker 100% of 80% - export

Moments Furniture
 • Ingelmunster
rechtstreekse contacten met onze filialen in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland en onze distributeurs in Europa en overseas en dit voor allerhande praktische vragen, bijbestellingen, …

Telemarketeer

Elis Bruxelles Hades
 • Anderlecht
Elis Bruxelles Hades * Anderlecht * Vast contract, bepaalde tijd * Voltijds - Introductie - De uitdagingen maakt u niet bang? Je droomt van een nieuwe uitdaging en wil meer verantwoordelijkheid ? Elis werft aan !

Interne Sales commerciële binnendienst

Ago International
 • Wielsbeke-Waregem
Ago International * Wielsbeke-Waregem * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Onze klant CBS Beton is een grote speler binnen de bouwindustrie.
 • 1-10 Van 1067
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.