Consultant werving & selectie lonen in België

Als Consultant werving & selectie mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 37.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Consultant werving & selectie ligt tussen 31.100 € en 46.300 €. Voor een job als Consultant werving & selectie zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 124 vacatures terugvinden voor het beroep van Consultant werving & selectie in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
37.200
31.100
Gemiddelde
46.300

Vacatures in Consultant werving & selectie

Sales and Recruitment Consultant IT

Ausy Group Belgium NV
 • Heverlee, Sint-Agatha-Berchem, Gent
Als Sales & Recruitment Consultant bij AUSY ben jij de SPOC voor de ICT-bedrijven. * CONSULTANT: je begrijpt de IT-wereld en de noden, waardoor je gericht kandidaten kan matchen aan vacatures én andersom.

Senior Recruiter

StepStone
 • Brussels
Als Senior Recruiter bij #StepStone ben je verantwoordelijk voor het selectie- en rekruteringsproces van A tot Z van werknemers voor verschillende departementen binnen #StepStone.

Recruiter

DELHAIZE
 • Brussel
Als Recruiter sta je in voor het aantrekken en selecteren van nieuw talent voor onze supermarkten in België.

Information Technology Recruiter

Brunel Belgium NV
 • Mechelen
Brunel Belgium NV * Mechelen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden * Samenstellen van functieprofielen en het publiceren van vacatures * Efficiënt interviewen van kandidaten via de STAR-methode

Recruiter for the Industry sector

Brunel Belgium NV
 • Mechelen
Brunel Belgium NV * Mechelen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden * Samenstellen van functieprofielen en het publiceren van vacatures * Efficiënt interviewen van kandidaten via de STAR-methode

Recruiter for the Life Sciences sector

Brunel Belgium NV
 • Mechelen
Brunel Belgium NV * Mechelen * Tijdelijk werk, interim, projectbasis * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden * Samenstellen van functieprofielen en het publiceren van vacatures

Sales Recruiter

Ambitious People Group
 • Antwerpen
Traineeship: Sales Recruiter Bij Ambitious People Group zijn we op zoek nieuwe collega's voor de rol van Sales Recruiter. Wat ga je doen als Trainee Sales Recruiter?

Internal Recruiter

Dixon Project Solutions
 • Antwerpen
Specifiek voor deze divisie gaan we op zoek naar een enthousiaste internal recruiter met een neus voor talent! Zo kunnen onze eigen project consultants project per project bijleren en hun finance track verder uitbouwen.

RECRUITER

HAYS
 • Aartselaar
Als Recruiter sta je in voor het hele luik van werving en selectie van A tot Z en dit van veel verschillende soorten profielen.

Recruitment Consultant

4LS
 • Antwerpen
Als Recruitment Consultant ga jij opzoek de droombaan van werkzoekende professionals op de life science markt en organisaties helpen hun doelstellingen te behalen!
 • 1-10 Van 124
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.