Consultant Customer lonen in Hasselt

Als Consultant Customer mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 37.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Consultant Customer ligt tussen 31.100 € en 46.500 €. Voor een job als Consultant Customer zijn er heel wat jobaanbiedingen in Hasselt, Genk, Tienen. Op StepStone.be kan je momenteel 44 vacatures terugvinden voor het beroep van Consultant Customer in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
37.900
31.100
Gemiddelde
46.500

Vacatures in Consultant Customer in Hasselt

Customer Service Medewerker

WAW
 • Nieuwerkerken
De Customer Service Medewerker is het visitekaartje van de onderneming. Voor dit Customer Service profiel zijn we op zoek een vlot en commercieel iemand met technische affiniteit.

Inside Sales Projecten

Sales Talents
 • Paal
Sales Talents * Paal * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Voor onze klant die wereldwijde leider is in modulaire woningbouw zijn wij gezien de grote groei op zoek een extra Inside Sales.

Contact Onderzoekers

Itzu Jobs
 • België
Itzu Jobs * België * Interimwerk met optie 'vast werk' * Thuiswerk - Introductie - In het kader van #covid19 en het oplopend aantal besmettingen zijn wij dringend op zoek helden & heldinnen!

Medewerker Commerciële Binnendienst

Dyka Plastics
 • Pelt
Dyka Plastics * Pelt * Vast contract, onbepaalde tijd * Deeltijds - Introductie - Dyka Group, deel van de Tessenderlo Group, is meer dan alleen maar een producent van kunststof leidingsystemen.

Contact Center Agent Proximus

Synergie Belgium nv
 • Hasselt
Synergie Belgium nv * Hasselt * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Introductie - Voor het contact center van Proximus in Hasselt zijn we op zoek nieuwe talenten! Hebben 'social media' geen geheimen voor jou?

Callagent Limburg & Vlaams-Brabant

HeadCount
 • Lummen
HeadCount * Lummen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - BREEX Europe NV, uw totaalpartner in IT en communicatie.

Medewerker Incasso en Debiteurenbeheer Advocatenkantoor

Itzu Select
 • Genk
Itzu Select * Genk * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Consenso is een dynamisch advocatenkantoor met vestigingen in Tongeren en in Genk.

Medewerker Commerciële Binnendienst

Itzu Jobs
 • Tienen
Itzu Jobs * Tienen * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Introductie - Voor een klant uit Tienen zijn we op zoek een administratief, commercieel medewerker voor de verkoopafdeling. Jouw verantwoordelijkheden

Internal Sales Medewerker

WAW
 • Bekkevoort
Bekkevoort * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Introductie - Krijg je energie van commerciële contacten met klanten? Heb je affiniteit met technische bouwproducten en interieurafwerking?

Medewerker Internal Sales

Itzu Select
 • Genk
Itzu Select * Genk * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Benepack Belgium maakt deel uit van Chinese moederbedrijf COFCO.
 • 1-10 Van 44
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.