Consultant Customer lonen in Gent

Als Consultant Customer mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 37.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Consultant Customer ligt tussen 31.100 € en 46.500 €. Voor een job als Consultant Customer zijn er heel wat jobaanbiedingen in Gent, Waregem, Lokeren. Op StepStone.be kan je momenteel 73 vacatures terugvinden voor het beroep van Consultant Customer in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
37.900
31.100
Gemiddelde
46.500

Vacatures in Consultant Customer in Gent

Customer Service Medewerker - regio Evergem - optie vast

OfficeTeam
 • Evergem
Interesse in deze uitzendfunctie als Customer Service Medewerker in Evergem?

Customer Service Medewerker met kennis Frans | vast contract

OfficeTeam
 • Lokeren
OfficeTeam * Lokeren * Tijdelijk werk, interim, projectbasis * Voltijds - Onze klant is gelegen in Lokeren & is bereikbaar met het openbaar vervoer.

Customer Service Medewerker

HR Flux cvba
 • Gent
Customer Service collega

Customer Service Medewerker

WAW
 • Nieuwerkerken
De Customer Service Medewerker is het visitekaartje van de onderneming. Voor dit Customer Service profiel zijn we op zoek een vlot en commercieel iemand met technische affiniteit.

Dienstencheques Consulent Regio Neerpelt - Bree

Agilitas Group HR
 • Dendermonde
Agilitas Group HR * Dendermonde * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento.

Customer Support Agent

Experis
 • Gent
Experis * Gent * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden? ● Je ondersteunt de eindgebruikers van het softwarepakket. ● Je analyseert en lost technische problemen op via een ticketing systeem.

Customer Service Medewerker

Synergie Belgium nv
 • Evergem
Ben jij op zoek een functie waar jij jouw expertise als Customer Service kan toepassen met internationale contacten of heb jij de talenkennis en logistieke knowhow om alle processen van A tot Z op te volgen?

Call Agent Nachtploeg

WAW
 • Zele
Zele * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Introductie - Onze opdrachtgever is een gekend callcenter in de ruime regio Waasland. Dagelijks “ontzorgen” ze talrijke KMO's, bedrijven, dokterspraktijken, …

Consulent Dienstencheques (Oudenaarde)

Agilitas Group HR
 • Oudenaarde
Agilitas Group HR * Oudenaarde * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento.

Customer Service Medewerker B2C

LivWise
 • Deinze
Dan hebben we als Customer Service Medewerker B2C de perfecte job voor jou! * Als Customer Service Medewerker genoot je een Master of Bachelor of kan je een eerste succesvolle werkervaring aantonen.
 • 1-10 Van 73
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.