Compensation & Benefits Manager lonen in België

Als Compensation & Benefits Manager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 71.100 €. Het gemiddelde loonbereik als Compensation & Benefits Manager ligt tussen 62.300 € en 83.200 €. Voor een job als Compensation & Benefits Manager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 785 vacatures terugvinden voor het beroep van Compensation & Benefits Manager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
71.100
62.300
Gemiddelde
83.200

Vacatures in Compensation & Benefits Manager

Compensation and Benefits Manager

Introduce
 • Gits
Is internationale Compensation & Benefits jouw specialiteit en ben je thuis in payroll management? * Het compensation en benefits beleid * Minstens 7 jaar ervaring met compensation & benefits en/of payroll management

Compensation & Benefits Manager

HUDSON
 • Westerlo
Op basis van de strategie en de compensation & benefits filosofie van de organisatie, stippel je het compensation & benefitsbeleid verder uit en zorg je voor de implementatie ervan in de verschillende entiteiten wereldwijd.

Compensation & Benefits Manager

Walters People
 • Brussels
Une fonction de Compensation & Benefits Manager vient d'être créée au sein d'une société internationale active dans le secteur automobile au centre de Bruxelles.

Compensation & benefits officer

HR Talents
 • Waregem
Ter aanvulling en ter zijn ze op zoek een compensation en benefits officer. Je neemt heel wat verantwoordelijkheid daar de Comp en Manager slechts 2d/week werkt.

Compensation & Benefits Business Partner

HUDSON
 • Brasschaat
Als Compensation & Benefits Business Partner voor Jumbo België ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van een actueel, eigentijds en helder arbeidsvoorwaardenbeleid ...

COMPENSATION & BENEFITS OFFICER

HAYS
 • Waregem
Als compensation & benefits officer vervoeg je het HR team en zal je de . Als ideale kandidaat voor deze vacature als compensation & benefits officer ben je in het bezit van een ...

Account Manager Employee Benefits

VANBREDA RISK & BENEFITS
 • Antwerpen
VANBREDA RISK & BENEFITS Vanbreda Risk & Benefits is de grootste en meest innovatieve onafhankelijke Belgische verzekeringsmakelaar en risicoconsultant.

Account Manager Employee Benefits

Wilink
 • Gent
Gezien onze groei zijn wij op zoek naar een Account Manager – Employee Benefits (M/V/X) voor ons kantoor in Zwijnaarde of Louvain-la-Neuve.

Accountant - Extra-legal benefits + 32 holidays

Austin Bright
 • Diegem
Austin Bright * Diegem * Contract duration unspecified * Full Time - This company is located in Diegem. In the recent months, they have reorganized their financial team in order to face future challenges.

Management Assistant

VANBREDA RISK & BENEFITS
 • Borgerhout
VANBREDA RISK & BENEFITS
 • 1-10 Van 785
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.