Communicatie professional lonen in België

Als Communicatie professional mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 36.100 €. Het gemiddelde loonbereik als Communicatie professional ligt tussen 31.200 € en 46.200 €. Voor een job als Communicatie professional zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 774 vacatures terugvinden voor het beroep van Communicatie professional in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
36.100
31.200
Gemiddelde
46.200

Vacatures in Communicatie professional

Communicatie expert / Deputy Woordvoerder

Michael Page
 • Brussels
Ze is een nieuwe communicatiestrategie aan het implementeren die haar enerzijds toegankelijker en transparanter maakt en die anderzijds beter inspeelt op de nieuwe communicatietrends.

Social Media Officer

Smals
 • Brussel
Je biedt tevens functionele en technologische ondersteuning bij de verschillende communicatievraagstukken.

Marketing- en Communicatieadviseur

WAW
 • Houthalen-Helchteren
Je zet PR-campagnes op in intern beheer of in samenwerking met externe communicatiepartners * Je bent volledig mee met de actuele communicatie & marketing trends.

Senior Communication Corporate Officer

Walters People
 • Bruxelles
Walters People * Bruxelles * Intérim avec option pour un CDI * Plein temps - Pour l'un de nos clients actifs dans le secteur de l'immobilier (leader sur le marché) nous recherchons un Senior Communication Corporate Officer ...

Market Development Manager

Exolon Group
 • Tielt
EXOLON GROUP, met productievestigingen in België (Tielt) en Italië (Terni), is een Europees marktleider in transparante kunststofplaten voor de industrie, de bouw- en communicatiesector.

Financial Controller

Captains of Finance
 • Halle
Captains of Finance is gespecialiseerd in het tijdelijk of permanent inzetten van professionals in Controlling, Analyse & Treasury. Onze klant heeft zijn eigen interne communicatiebureau.

IT Digital Application Manager

Elia nv/sa
 • Brussel
De Elia groep heeft een team van 2000 professionals die als opdracht hebben de continuïteit van de elektriciteitsbevoorrading in België en een deel van Duitsland te waarborgen.

Directeur Bankagentschap West Vlaanderen

Beobank Réseau agents indépendants / Zelfstandig agenten-netwerk
 • West Vlaanderen
Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ...

Zelfstandig Directeur Bankagentschap

Beobank Réseau agents indépendants / Zelfstandig agenten-netwerk
 • Limburg
Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ...

Young Potential Recruiter

HR Talents
 • Gent
Je krijgt een leertraject op maat aangeboden waarbij je ondergedompeld wordt in de wereld van selectie/headhunting en de kneepjes van het vak aanleert, ondersteund door professionals, om uiteindelijk ...
 • 1-10 Van 774
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.