Commercieel medewerker buitendienst lonen in België

Als Commercieel medewerker buitendienst mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 38.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Commercieel medewerker buitendienst ligt tussen 30.600 € en 43.900 €. Voor een job als Commercieel medewerker buitendienst zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 514 vacatures terugvinden voor het beroep van Commercieel medewerker buitendienst in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
38.000
30.600
Gemiddelde
43.900

Vacatures in Commercieel medewerker buitendienst

MEDEWERKER VERKOOP BUITENDIENST

Polysun: zonwering in isolatieglas
 • België
Ben jij zowel technisch als commercieel ingesteld? * Commerciële en/of technische opleiding op middelbaar of hoger niveau

Vertegenwoordiger

MACC Benelux Bvba
 • Oost-Vlaanderen (Oudenaarde - Kortrijk)
MACC Benelux Bvba * Oost-Vlaanderen (Oudenaarde - Kortrijk) * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Ben jij onze nieuwe werkMACCer?

Vertegenwoordiger

MACC Benelux Bvba
 • Antwerpen, Limburg
MACC Benelux Bvba * Antwerpen, Limburg * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Ben jij onze nieuwe werkMACCer?

Vertegenwoordiger

Dirico
 • Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.
Om onze ploeg te versterken zijn we op zoek een enthousiaste en ondernemende vertegenwoordiger voor de provincies Oost- en West-Vlaanderen.

Commerciële vertegenwoordiger

 • Oreye
Is op zoek een Commerciële vertegenwoordiger (m/v) om aan zijn groei te voldoen. Als commercieel vertegenwoordiger, contacteert u de klanten uit uw provincie die een catalogus hebben aangevraagd.

Vertegenwoordiger / Account Manager

Team Connect
 • Begijnendijk
Voor de verkoop van zijn Business-producten en -diensten aan KMO's zijn wij als Orange Business Partner op zoek naar commerciële talenten met een eerste jobervaring.

VASTBERADEN VERTEGENWOORDIGER

Intelect Herentals
 • Aarschot
Wij kijken uit een gedreven B2B-vertegenwoordiger voor een groeiend bedrijf in de regio Aarschot. - U heeft ervaring als vertegenwoordiger met B2B-klanten.

Field Sales Representative

Lyreco Belgium NV
 • Nijvel
Tout comme vous, il a commencé comme Field Sales Representative et sait exactement ce dont vous avez besoin pour faire de chaque jour une réussite.

Technisch Commercieel Vertegenwoordiger

Arvesta
 • Wervik
Je bent commercieel ingesteld, neemt graag initiatief en bent een echte doorzetter. * Een prettige werksfeer waar onze medewerkers iedere dag opnieuw met plezier komen werken

Vertegenwoordiger Voeding - Brussel

4LS
 • Brussel
Als vertegenwoordiger sta je in voor de verkoop van voedingsproducten aan vooral beenhouwers, maar ook aan Retail en broodjeszaken. * Je hebt reeds commerciële ervaring binnen een voedingsgroothandel
 • 1-10 Van 514
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.