Client support coordinator lonen in Hasselt

Als Client support coordinator mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 46.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Client support coordinator ligt tussen 34.200 € en 49.700 €. Voor een job als Client support coordinator zijn er heel wat jobaanbiedingen in Hasselt, Tienen, Genk. Op StepStone.be kan je momenteel 53 vacatures terugvinden voor het beroep van Client support coordinator in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
46.400
34.200
Gemiddelde
49.700

Vacatures in Client support coordinator in Hasselt

Customer Service Coordinator

Vestas
 • Houthalen-Helchteren
The Benelux organization also supports countries in Sub-Saharan Africa and employs approximately 120 employees in the Netherlands.

IT Support Engineer

Itzu Jobs
 • Hasselt
Binnen het kader van onze permanente groei zijn wij op zoek naar een IT Support Engineer die het lijnmanagement van onze verschillende bedrijven en business units assisteert bij de hardware- en softwarematige materies.

Customer support

Sales Talents
 • Diest
Sales Talents * Diest * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Sales Talents zoekt gedreven medewerker klantendienst voor vaste aanwerving, regio Diest.

SALES SUPPORT

Intelect Leuven
 • Diest
Intelect Leuven * Diest * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Een groeiende internationale speler waar kwaliteit hoog in het vaandel gedragen wordt en een informele cultuur heerst. Jouw verantwoordelijkheden

Technical Support Medewerker

Itzu Jobs
 • Houthalen-Helchteren
Voor onze klant uit Houthalen-Helchteren zijn we opzoek een enthousiaste gedreven Technical Support Medewerker om het team te versterken.

Business Support Advisor gezocht voor Telenet

ASAP.be
 • Sint-Truiden
Voor het Business Support Center van Telenet te Sint-Truiden zijn wij op zoek tweetalige Customer Advisors B2B. Businessklanten zijn zeer afhankelijk van de netwerkgaranties die Telenet hun aanbiedt.

Maatschappelijk werker (Vlinder)

Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes
 • Hasselt
Op basis van deze vaststellingen, wordt door de Zorgkas bepaald of de cliënt al dan niet recht heeft op een tegemoetkoming in het kader van het Vlaams zorgbudget voor zwaar zorgbehoevenden (ZZZ).

specialist customer service

WIENERBERGER NV
 • Hasselt
We partner with our clients and believe in a culture where entrepreneurship, passion and client orientation are key.

Technieker in elektriciteit (Field Specialist)

Artemys
 • Hasselt
U zult technisch support, opleidingen en site analyses aan verschillende partners/klanten bezorgen op diverse producten en oplossingen

Application Developer

S&you
 • Hasselt
S&you * Hasselt * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Onze klant is een aangenaam , sterk groeiend familiebedrijf, producent van gerenommeerde sound systemen. Jouw verantwoordelijkheden
 • 1-10 Van 53
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.