Client support coordinator lonen in België

Als Client support coordinator mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 42.100 €. Het gemiddelde loonbereik als Client support coordinator ligt tussen 33.400 € en 48.800 €. Voor een job als Client support coordinator zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 1989 vacatures terugvinden voor het beroep van Client support coordinator in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
42.100
33.400
Gemiddelde
48.800

Vacatures in Client support coordinator

Customer Service Coordinator Industry (ENERIA)

Bergerat Monnoyeur
 • Overijse
Dan is onze job van Customer Service Coordinator Industry echt iets voor jou. Als Customer Service Coordinator Industry ben je het bevoorrechte contactpunt voor onze klanten en de correcte plaats.

IT Project Coordinator

Smals
 • Brussel
Smals IT Project Coordinator Als IT Project Coordinator sta je in voor het volledige beheer van de IT-projecten bij een van onze klanten, vanaf de behoeftebepaling tot de implementatie van de oplossing.

Junior-Senior IT Technical Coordinator

Smals
 • Brussel
Smals Junior-Senior IT Technical Coordinator Als IT Technical Coordinator maak je deel uit van het projectteam waar je verantwoordelijk bent voor de technische infrastructuur in de productie- en ...

Team Coordinator Functional Analysts

Smals
 • Brussel
Smals Team Coordinator Functional Analysts

Investigator Support Coordinator

Covance
 • Mechelen
As Investigator Support Coordinator, you are responsible for the management and completion of team adminstrative and technical duties in order to deliver outstanding client satisfaction.

Sales support

Capacity
 • Zaventem
Voor onze klant, met hoofdkantoor in Antwerpen en (onder andere) een kantoor te Zaventem, actief in de sector van FMCG, zijn wij op zoek een gemotiveerde en taalvaardige sales support medewerker op zoek ...

Inside Sales Support IH (h/f/x)

Bosch Rexroth NV/SA
 • Anderlecht
Assistance technique et , aux clients et à l'équipe commerciale dans le domaine de l'hydraulique, avec le soutien de la division ingénierie

Service Delivery Coordinator

Smals
 • Brussel
Smals Service Delivery Coordinator Als Service Delivery Coordinator ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de operationele services die gedefinieerd zijn in samenwerking met de klant.

IT 1st Line Support - Service desk (insurance sector)

Experis
 • Brussels
You will be part of very large network of interesting ManpowerGroup clients who like to use our services. 

Technicien de production (System & Support Engineer)

Experis
 • BRUXELLES
So, in order to support their infrastructure as well as their various projects, our client is in need an experienced and talented System & Support Engineer.
 • 1-10 Van 1989
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.