Chef technische dienst lonen in België

Als Chef technische dienst mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 61.100 €. Het gemiddelde loonbereik als Chef technische dienst ligt tussen 52.900 € en 72.400 €. Voor een job als Chef technische dienst zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 1007 vacatures terugvinden voor het beroep van Chef technische dienst in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
61.100
52.900
Gemiddelde
72.400

Vacatures in Chef technische dienst

Directeur des Services Techniques

proselect
 • Liège
Pour renforcer le département des opérations, notre mandant est à la recherche d'un.e : Directeur des Services Techniques (H/F/X)

Elektricien Teamleider - EC728

adva consult sprl
 • Ixelles
Ze beheerst ook alles met betrekking tot het technisch beheer van gebouwen (branddetectie, toegangscontrole, audiovisueel (vergaderzalen, auditoria, enz.), HVAC, beregening, enz.) En het automatiseringsgedeelte van deze systemen.

Projectleider Elektriciteit

Yvan Paque
 • Rocourt, Zuid Limburg
De Yvan Paque groep is gespecialiseerd in het in-dienst-stellen van dynamische verkeersborden, afbakeningswerken en verlichting van autowegen, autosnelwegen, tunnels, vliegvelden, bruggen en kunstwerken.

IT Project Manager

Smals
 • Sint-Gillis
Een technische background in de volgende technologieën is een troef: Java, JEE, Openshift, Rest Web Services, .Net…

Een preventieadviseur-ingenieur risicobeheer (M/V/X) voor de GIDBPW (Bachelor)

Ville de Bruxelles - Stad Brussel
 • Bruxelles
Je staat in voor de technische ondersteuning van de Dienst Risicobeheer. * Je voert terreinbezoeken uit om inrichtingsvoorstellen te formuleren aan de technische diensten en de hiërarchie in het kader van de wetteksten

Assistant Team Lead Technische Dienst

DELHAIZE
 • Brussel
Assistant Technische Dienst Als Assistant Technische Dienst ga je de team Lead bijstaan in het beheer van de technische dienst, de dagelijkse activiteiten ...

IT Technical Coordinator

Smals
 • Sint-Gillis
Als IT Technical Coordinator maak je deel uit van het Projectteam waar je verantwoordelijk bent voor één of meer toepassingen wat betreft de technische infrastructuur in de productie-, de simulatie- en de acceptatieomgeving.

Log Management Specialist

Smals
 • Sint-Gillis
Je controleert de goede werking van het platform, onder andere door de implementatie van technische en business-monitoring.

Log Management Specialist

Smals
 • Sint-Gillis
Je controleert de goede werking van het platform, onder andere door de implementatie van technische en business-monitoring.

MOC Engineer - zekerheid in onzekere tijden!

Dixon Engineering
 • Kempen
Opstellen technische lastenboeken
 • 1-10 Van 1007
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.