Chef technische dienst lonen in België

Als Chef technische dienst mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 55.300 €. Het gemiddelde loonbereik als Chef technische dienst ligt tussen 45.700 € en 64.200 €. Voor een job als Chef technische dienst zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 1714 vacatures terugvinden voor het beroep van Chef technische dienst in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
55.300
45.700
Gemiddelde
64.200

Vacatures in Chef technische dienst

Chef de Partie - Brussel - 38u00

Sodexo België
 • Centrum Brussel
Sodexo biedt een brede waaier van diensten aan die het welzijn van onze klanten en servicegebruikers verbeteren, zoals het onderhoud van technische installaties, receptiediensten, cleaning, groenbeheer en cateringdiensten.

027-2021 Technoloog/verpleegkundige medische beeldvorming voor de dienst medische beeldvorming (m/v) - COD - 38uur

C.H.U Saint Pierre
 • Bruxelles
Iedereen in onze 40 medische diensten streeft ernaar de patiënt centraal te stellen. De dienst Medische Beeldvorming voert meer dan 120.000 onderzoeken per jaar uit, in verschillende disciplines, zoals ...

Senior IT-projectleider

IRIS Ziekenhuizen Zuid - Hôpitaux IRIS Sud
 • Brussels
De Iris Ziekenhuizen Zuid zoeken Voor de Directie Informatiesystemen, dienst Applicaties, Op de campus Etterbeek-Baron Lambert gevestigd in Etterbeek, Een Senior IT-projectleider (m/v/x) Onder voltijds ...

Projectleider afvalverwerking

Proselect
 • Brussels
Het coördineren van de strategische en technische studies van het Agentschap en een aantal van zijn filialen met betrekking tot de verwerking in nauwe samenwerking met de verschillende directies;

IT Project Manager

Smals
 • Brussel
Een technische background in de volgende technologieën is een troef: Java, JEE, Openshift, Rest Web Services, .Net…

Junior-Senior IT Technical Coordinator

Smals
 • Brussel
Als IT Technical Coordinator maak je deel uit van het projectteam waar je verantwoordelijk bent voor de technische infrastructuur in de productie- en acceptatieomgevingen van één of meerdere toepassingen.

Project Manager Sporen

STIB / MIVB
 • Bruxelles/Brussel
Als Project Manager Sporen, beheer je grote complexe projecten die betrekking hebben op de aanleg van tram-, metro- en premetrosporen, van de opstartfase tot de fase van overdracht aan de exploitatiedienst.

Security Architect

Smals
 • Brussel
Je optimaliseert bestaande security-processen en definieert daarnaast technische verbeteringen en best practices.

Oracle ETL Developer

Smals
 • Brussel
Je staat eveneens in voor de technische analyse van het nieuwe domein. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

Test Coordinator

Smals
 • Bruxelles
Dankzij je technische expertise kom je op technisch niveau tussen in het beheer van het testteam. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, ...
 • 1-10 Van 1714
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.