Chef de partie lonen in België

Als Chef de partie mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 37.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Chef de partie ligt tussen 31.200 € en 46.500 €. Voor een job als Chef de partie zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Sint-Gillis. Op StepStone.be kan je momenteel 100 vacatures terugvinden voor het beroep van Chef de partie in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
37.400
31.200
Gemiddelde
46.500

Vacatures in Chef de partie

Gestionnaire de Projets Electricité Générale

Yvan Paque
 • Bastogne
Yvan Paque fait partie du Groupe EIFFAGE, qui compte plus de 3.500 personnes et réalise un chiffre d'affaires de 1.000 millions d'euros.

Gestionnaire de projets électricité FR/NL (H/F)

Daoust
 • Liège
Vous justifiez d'une expérience de 10 à 12 ans en tant que chef de projets (secteur privé ou public) et en encadrement de petites et moyennes équipes sur chantiers

EHS Officer

habeas
 • Tilly
Basé à Tilly (Villers-la-Ville), notre client 5N Plus Belgium fait partie du groupe canadien 5N Plus, chef de file de la production de métaux spéciaux et de produits chimiques.

Conseiller en gestion

proselect
 • Bruxelles
Vous faites partie du département financier du CHU Saint-Pierre et vos interlocuteurs sont autant la hiérarchie du département financier que les équipes des différents services de soins, ...

IT Technical Coordinator

Smals
 • Sint-Gillis
Als IT Technical Coordinator maak je deel uit van het Projectteam waar je verantwoordelijk bent voor één of meer toepassingen wat betreft de technische infrastructuur in de productie-, de simulatie- en de acceptatieomgeving.

Elektricien Teamleider - EC728

adva consult sprl
 • Ixelles
Gevestigd in Brussel, is het bedrijf een onderneming gespecialiseerd in elektriciteit (LV, MT & HT) voor de tertiaire sector en industrie. Het bedrijf geniet al jaren een sterke reputatie voor de kwaliteit van de dienstverlening.

Gestionnaire de projets électricité générale bilingue

Yvan Paque
 • Rocourt, Zuid Limburg
Yvan Paque fait partie du Groupe EIFFAGE, qui compte plus de 3.500 personnes et réalise un chiffre d'affaires de 1.000 millions d'euros.

Beheerscontroleur

IRIS Ziekenhuizen Zuid - Hôpitaux IRIS Sud
 • Brussel
Met de focus gericht op de patiënten en hun behoeften, stellen de Iris Ziekenhuizen Zuid (verspreid over 4 gemeenten in het zuiden van Brussel) en hun 2000 medewerkers, ...

Infirmier.e en chef

Wiart 126
 • Jette
Orelia garantit des soins de qualité, nous recherchons pour cela: Infirmier.e en chef (temps plein). * En tant qu'infirmier en chef, vous garantissez des soins médicaux de qualité aux résidents.

Project Management Officer

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Als koploper van de informatisering binnen het gewest loodsen we Brussel langs de uitdagingen van het digitale tijdperk. Ook zin om aan de slag te gaan in een organisatie waar verbondenheid zich digitaal én sociaal uit?
 • 1-10 Van 100

Salarisgegevens voor soortgelijke jobtitels

Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.