Category marketeer lonen in België

Als Category marketeer mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 63.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Category marketeer ligt tussen 55.000 € en 75.000 €. Voor een job als Category marketeer zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Mechelen. Op StepStone.be kan je momenteel 27 vacatures terugvinden voor het beroep van Category marketeer in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
63.800
55.000
Gemiddelde
75.000

Vacatures in Category marketeer

Strategic Purchasing Manager

Dixon Supply Chain
 • West-Vlaanderen
Je bouwt een superieure kennis op rond producten en mogelijkheden binnen je eigen category;

International Business Developement Manager - Protein Market

Manpower
 • Roeselare
In samenwerking met het team en in het bijzonder de Category Manager, ontwikkel je een strategie die het best beantwoordt aan de noden van de klanten (Artisanale producenten, slagers, smaak industrie, ...

DIGITAL MARKETEER 8469635 / 48 C

Manpower
 • Nazareth
Voor een klant te Nazareth zijn we op zoek een digital marketeer. Als Digital Marketeer word je verantwoordelijk voor het uitwerken van diverse campagnes .

Digital Marketeer

Belmoca
 • Londerzeel
Als Digital Marketeer zet je digitale marketing campagnes op en coördineert deze van a tot z. * Als Digital Marketeer volg je alle innovaties in het digitale medialandschap op.

Category Buyer Retail - Building Materials

Dixon Sales & Marketing
 • Antwerpen
Ter ondersteuning van de expansie gaat men op zoek naar een enthousiaste en gedreven Category Buyer Building Materials.

Digital Marketeer met ervaring in technische producten

SAM
 • Leuven
Leuven * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - SAM Recruitment - Jouw verantwoordelijkheden - Wat ga je doen? Jij bent zowel de operationele als strategische kracht op vlak van Digital Marketing.

Digital Growth Marketeer

SAM
 • Leuven
Als Digital Growth Marketeer maak je gebruik van jouw technische kracht op vlak van verschillende aspecten van online marketing. * Jij hebt ten minste 4 jaar ervaring als Digital Growth Marketeer

Category Buyer

Dixon Supply Chain
 • Brugge
Vandaag zijn ze op zoek naar een Category Buyer voor de Business Unit in Brugge, die het Purchasing Team binnen een specifiek productgroep gaat versterken.

Dutch Speaking Content Marketeer & Copywriter

Acerta Career Center
 • Leest
Acerta Career Center * Leest * Contract duration unspecified * Full Time - Introduction - Have you ever considered joining a small and medium-sized enterprise?

Category Assistant

DELHAIZE
 • Zellik
Als Category Assistant Salted Grocery ben je verantwoordelijk voor de operationele en administratieve organisatie van een filière.
 • 1-10 Van 27

Salarisgegevens voor soortgelijke jobtitels

Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.