Category Buyer lonen in Hasselt

Als Category Buyer mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 55.300 €. Het gemiddelde loonbereik als Category Buyer ligt tussen 49.200 € en 58.300 €. Voor een job als Category Buyer zijn er heel wat jobaanbiedingen in Hasselt, Beringen, Halen. Op StepStone.be kan je momenteel 25 vacatures terugvinden voor het beroep van Category Buyer in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
55.300
49.200
Gemiddelde
58.300

Vacatures in Category Buyer in Hasselt

Technisch Aankoper

Motmans & Partners
 • Hasselt
Motmans & Partners * Hasselt * Vast contract, onbepaalde tijd * Thuiswerk - Organisatie - Optimum Sorting, met vestigingen in Hasselt, Eindhoven en Denver, is een gerenommeerde en succesvolle onderneming gespecialiseerd in het ...

Aankoopassistent

Euro Shoe Group
 • Beringen
Euro Shoe Group * Beringen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Bristol is als op-en-top familiebedrijf niet weg te denken uit de retailmarkt in België en Nederland.

Aankoper

Motmans & Partners
 • Beringen
Motmans & Partners * Beringen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Organisatie - Arcomet, gevestigd in Beringen, ontstond in 1956 als toeleverancier van de steenkoolmijnen en groeide de afgelopen decennia uit tot een ...

Marketing Officer Benelux

HeadCount
 • Halen
Do you have experience in Category Management?

Administratief Bediende Bedrijfsinformatie

Manpower
 • Heusden-Zolder
Manpower * Heusden-Zolder * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Je bent verantwoordelijk voor het uitzoeken van bedrijfsinformatie van A-Z.

Customer Service Representative

Vynova Belgium NV
 • Tessenderlo
Over de functie Customer Service Representative Solliciteren op de functie van Customer Service Representative * Je van de respectievelijke Customer Service afdeling.

Tweetalig Commercieel Bediende Binnendienst

Mireille
 • Heusden-Zolder
Als commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de correcte verwerking van verkooporders, inkooporders, mailverkeer, telefonie en overige administratieve opdrachten.

Aankoop- en Productieplanner

JAGA
 • Diepenbeek
Als productieplanner zorg je voor het tijdig en correct opstellen van de productieplanning zodat een optimale rendabiliteit van de productie wordt behaald en een marktconforme levertermijn de klant.

Receptionist

ELIGIO nv
 • Hasselt
ELIGIO nv * Hasselt * Vast contract, onbepaalde tijd * Deeltijds - Introductie - Eligio biedt office-en receptiensten aan (middel)grote ondernemingen. Jouw verantwoordelijkheden

TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST | Hasselt

Fuse Engineering
 • Hasselt
Deze nationale speler gespecialiseerd in water technologie is op zoek een technisch commercieel medewerker voor hun binnendienst. * Je bent in het bezit van een Technisch diploma = must - Fuse Engineering * Hasselt
 • 1-10 Van 25
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.