Category Buyer lonen in Gent

Als Category Buyer mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 54.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Category Buyer ligt tussen 50.900 € en 54.700 €. Voor een job als Category Buyer zijn er heel wat jobaanbiedingen in Gent, Aalst (Oost-Vlaanderen ), Merelbeke. Op StepStone.be kan je momenteel 25 vacatures terugvinden voor het beroep van Category Buyer in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
54.200
50.900
Gemiddelde
54.700

Vacatures in Category Buyer in Gent

Buyer Indirect Spend

LIDL
 • Merelbeke
Als Buyer Indirect Spend maak je deel uit van onze afdeling Procurement & Facilities en

Aankoper en Databeheerder

Schellaert
 • Aalst
Schellaert * Aalst * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Schellaert is als familiebedrijf in de regio Oost-Vlaanderen gekend voor het leveren van professioneel verfadvies en kwalitatieve interieuroplossingen.

Aankoper

HUDSON
 • Zwijnaarde
Zwijnaarde * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Het Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB) is een onafhankelijk onderzoeksinstituut en verricht innovatief levenswetenschappelijk onderzoek in ...

BEDIENDE AANKOOP - TOPONDERNEMING!

Manpower
 • Evergem
Manpower * Evergem * Tijdelijk werk, interim, projectbasis * Voltijds - MANPOWER Office People is specialist in het rekruteren van bedienden. We gaan telkens voluit voor de 'Perfect Match' tussen werkgever en sollicitant!

Senior Procurement Specialist

Accord Group Belgium
 • Brussel
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als 'senior' buyer op het gebied van Aankoop/Openbare aanbestedingen.

Category Manager

HUDSON
 • Gent
Je maakt succesvolle category plannen op die het succes van X²O als dé trendsetter verzekeren. * Je hebt bij voorkeur een masterdiploma én relevante ervaring in category management.

Junior Projectleider Category Management

Dixon Sales & Marketing
 • Aalst
Voor een sterke internationale speler in de voedingsindustrie gaan we op zoek naar een Junior Projectleider Category Management.

JUNIOR PRODUCT MANAGER FMCG

HAYS
 • Lokeren
Een eerste werkervaring binnen product management, trade marketing of category management is vereist of je bent pas afgestudeerd en hebt een interessante Marketing stage achter de rug.

Category Manager Non-Food

Dixon Sales & Marketing
 • Oost-Vlaanderen
Voor een sterke internationale speler in de voedingsindustrie gaan we op zoek naar een Category Manager Non-Food.

Category Manager Food

Dixon Sales & Marketing
 • Oost-Vlaanderen
Voor een sterke internationale speler in de voedingsindustrie gaan we op zoek naar een Category Manager Food .
 • 1-10 Van 25
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.