Care Consultant lonen in België

Als Care Consultant mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 36.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Care Consultant ligt tussen 29.900 € en 45.100 €. Voor een job als Care Consultant zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 1386 vacatures terugvinden voor het beroep van Care Consultant in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
36.900
29.900
Gemiddelde
45.100

Vacatures in Care Consultant

Customer Service Representative (Izegem)

Bergerat Monnoyeur
 • Izegem
Op zoek naar een verantwoordelijke en dynamische baan, dan is de job van Customer Service Representative echt iets voor jou.

Customer Care Agent (NL/FR)

DELHAIZE
 • Zellik
Als Klantendienst medewerker sta je in voor een magische dienstverlening aan onze (Home Delivery) klanten alsook voor de administratieve en organisatorische opvolging van dossiers.

Customs Customer Advisor

DHL Aviation
 • Steenokkerzeel
The Customs Customer Advisor supports, guides and advises customers on customs regulation and solutions in line with our DHL Customs business strategy and objectives, DHL guidelines and policies, in a ...

Customer Service Support

Proximus
 • Sankt Vith
Proximus * Sankt Vith * Contrat fixe à durée indéterminée * Plein temps - Chez Proximus, nous ouvrons tout un monde de possibilités digitales pour que les gens vivent mieux et travaillent plus efficacement. Vos responsabilités

Customer Service medewerker

ELIGIO nv
 • Antwerpen
Voor onze klant te Antwerpen zoeken we een voltijdse customer service medewerker.

Customer Service medewerker

Lannoo Graphics
 • Tielt
Lannoo Graphics * Tielt * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Lannoo Graphics, een divisie van de Uitgeverij Lannoo Groep, is een toonaangevende speler in de Benelux op het vlak van stationery ...

Customer Service Medewerker

Kadonation NV
 • Gent
Je komt terecht in een klein team dat nauw samenwerkt voor het leveren van een brede service, het team dat instaat voor customer support en operations.

Medewerkers Klantendienst (M/V/X)

Sibelga
 • Brussel
Sibelga * Brussel * Vast contract, bepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Sibelga is de netbeheerder voor gas en elektriciteit in Brussel.

Adviseur Particuliere Klanten (H/F/X)

Beobank Réseau agents indépendants / Zelfstandig agenten-netwerk
 • Brussel
Beobank * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Het agentschap werkt als bemiddelaar voor Beobank NV/SA.

Customer Service Medewerker

Martin Mathys
 • Halen
Als Customer Service Medewerker volg je klantenorders op van onze Key Accounts. * Als Customer Service Medewerker fungeer je als link tussen customer service en logistiek.
 • 1-10 Van 1386
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.