Buyer Cosmetics lonen in België

Als Buyer Cosmetics mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 34.700 €. Het gemiddelde loonbereik als Buyer Cosmetics ligt tussen 27.700 € en 42.500 €. Voor een job als Buyer Cosmetics zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 75 vacatures terugvinden voor het beroep van Buyer Cosmetics in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
34.700
27.700
Gemiddelde
42.500

Vacatures in Buyer Cosmetics

Buyer Large Projects/Works

Elia nv/sa
 • Brussels
Elia nv/sa * Brussels * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Elia is de beheerder van het Belgische hoogspanningsnet van 380 kV tot 30 kV.

Junior Buyer

Securex
 • Gent of Brussel
Als Junior Buyer ben je actief in verschillende domeinen van procurement en zet je samen met je team je schouders onder de ontwikkeling en realisatie van de procurement strategie.

Buyer IT

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Het CIBG is het Centrum voor Informatica voor het Brusselse Gewest.

Buyer Facility

Van Mossel Automotive Groep
 • Antwerpen
In het kader van onze sterke groei, zijn we op zoek naar een Buyer ter versterking op onze hoofdzetel te Antwerpen.

Portfolio Buyer

Alken-Maes
 • Mechelen
Alken-Maes gaat namelijk op zoek een Junior Portfolio Buyer. Als junior portfolio buyer voor Alken-Maes (Amadrinks) ben je Amadrinks & CS verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een aankoop- en ...

Category Buyer Expert

Mutualités Libres - Onafhankelijke Ziekenfondsen
 • Anderlecht
Klaar om onze nieuwe category buyer expert te worden?

Aankoper - Category Buyer

Sunny Europe
 • Antwerpen
Als Category Buyer fungeer je als belangrijke draaischijf binnen onze aankoopafdeling. De 'Category Buyer' die we zoeken is gedreven en heeft pit!

Industrial Buyer / Supply chain analyst

Circuit Foil Luxembourg Sarl
 • Luxembourg
Circuit Foil Luxembourg Sarl * Luxemburg * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Circuit Foil Luxembourg is a world-class producer of copper foils for the electronics industry with subsidiaries in Canada and China and ...

Category Buyer

Arvesta
 • Leuven
Ook leveranciersselectie, onderhandeling over inkoopvoorwaarden, de samenstelling van het assortiment, prijs- en margebeleid, voorraadbeheer en logistieke organisatie behoren tot het takenpakket van een Category Buyer.

Category Buyer

HUDSON
 • Gent
Als category buyer maak je deel uit van de motor achter de verschillende assortimenten. * Je hebt ervaring als category buyer .
 • 1-10 Van 75

Salarisgegevens voor soortgelijke jobtitels

Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.