Businesspartner directie lonen in België

Als Businesspartner directie mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 62.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Businesspartner directie ligt tussen 52.900 € en 72.700 €. Voor een job als Businesspartner directie zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 112 vacatures terugvinden voor het beroep van Businesspartner directie in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
62.600
52.900
Gemiddelde
72.700

Vacatures in Businesspartner directie

Technical Business Partner

DELHAIZE
 • Brussel
Als Technical Business Partner voor de regio's Brussel en Vlaams Brabant, ben je verantwoordelijk voor de goede werking van alle technische installaties, de uitrusting en de gebouwen van een 20-tal ...

HRBP

HR Talents
 • Beersel
Je stelt de opleidingsplannen op, contacteert de partners en evalueert achteraf het resultaat

Finance Business Partner

Financial Talents
 • Gent
Voor onze opdrachtgever, gevestigd in Gent, zijn we op zoek naar een Finance Business Partner . * Je bent het aanspreekpunt voor zowel de lokale business alsook voor de mensen vanuit het SSC

Actuaris Trainee Verzekeringen bij KBC

KBC Bank & Verzekering
 • Vlaams-Brabant
Wij zorgen voor een kwaliteitsvolle cijfermatige ondersteuning van onze klanten zowel binnen als buiten onze directie. * recurrente economische waardebepalingen (Value of New Business, profit-testing, Embedded Value)

Network & Security Engineer

KBC Bank & Verzekering
 • Mechelen, Leuven
Security en 24/7 beschikbaarheid zijn 'key requirements' om een kwaliteitsvolle service te bieden aan onze business en hun partners.

SAP Applicatie specialist.e

Crelem Bakeries Nv
 • Kobbegem
Voor nieuwe projecten zal je als specialist de brug zijn tussen de business en de business partner. Voor de realisatie van onze projecten werken wij op ons hoofdkantoor en een strategische business partners.

Business Advisor (Oost- en West-Vlaanderen)

HeadCount
 • Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen
Als expert in rechtsbijstand ben je een bondgenoot voor jouw business partners en hun medewerkers. * Als Business Advisor sta je in voor het commerciële beheer van de sector Oost- en West- Vlaanderen.

Senior Accountant Teamleider

Sander & Partners
 • Lennik
Je komt terecht in een familiale omgeving waar veel wisselwerking gebeurd, en waar jouw business partners ruimdenkend zijn waardoor jij jezelf verder kan ontplooien. Sander & Partners

Manager Studiebureel

ANDRESS CONSULTING
 • Wortegem
In overleg met o.m. de operationele manager werk je optimalisatieplannen uit, die je nadien voorlegt aan de directie.

HR Business Partner

First Floor
 • Antwerpen
First Floor zoekt een ervaren HR Business Partner voor een hecht en dynamisch HR-team in een bedrijf in centrum Antwerpen.
 • 1-10 Van 112
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.