Business intelligence analist lonen in België

Als Business intelligence analist mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 45.300 €. Het gemiddelde loonbereik als Business intelligence analist ligt tussen 39.600 € en 53.900 €. Voor een job als Business intelligence analist zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 1218 vacatures terugvinden voor het beroep van Business intelligence analist in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
45.300
39.600
Gemiddelde
53.900

Vacatures in Business intelligence analist

Business Intelligence Analyst ad interim

Robert Half Management Resources
 • Mechelen
Robert Half Management Resources * Mechelen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Onze klant is gelegen in de regio Mechelen. Jouw verantwoordelijkheden

Senior Business Analyst Reporting & Transparency

Elia nv/sa
 • Brussels
Je definieert de verwachtingen van de business voor de ontwikkeling van IT-middelen. * Op basis van de samenvatting van de behoeften van de business of de businesscase, stel je het document ...

Business Actuary

DKV Belgium
 • Brussel
DKV Belgium * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Functie - Als actuaris bij DKV België bepaal je de premie die nodig is voor bestaande en nieuwe producten, monitor je de rentabiliteit ervan en bereken je de ...

Business Analyst / Functional Analyst

Mutualités Libres - Onafhankelijke Ziekenfondsen
 • Anderlecht
Klaar om onze nieuwe Business Analyst/Functional Analyst te worden? En zorgt ervoor dat de ontwikkeling voldoet aan de gestructureerde business requirements.

Service Owner for Business Intelligence - European Institutions

Arbalett
 • Luxembourg
For one of the European Institutions technology departments in Luxembourg, we are looking for a Service Owner for Business Intelligence. Are you business or technical oriented?

HR Business Partner

Mutualités Libres - Onafhankelijke Ziekenfondsen
 • Anderlecht
Klaar om onze nieuwe HR Business Partner te worden? In die rol ben je, voor de jou toegewezen departementen en business units, het voor een heel brede waaier aan HR- gerelateerde onderwerpen.

Business Analyst CRM

Securex
 • Bruxelles
Bachelor of Master diploma in business/marketing of aanverwante vakgebieden

HR Business Partner

Elia nv/sa
 • Brussel
Als HR Business Partner neem je actief deel aan het ontwikkelen, implementeren en harmoniseren van een performant HR beleid (organisatieontwikkeling, personeelsplanning, competentiebeheer, ...

SAP Business Process Specialist

DELHAIZE
 • Zellik
Als SAP Business Process Specialist heb je ownership over de transactionele processen over de verschillende departementen.

Business Analyst SharePoint / Office 365

STIB / MIVB
 • Bruxelles/Brussel
Als SharePoint/Office 365 Business Analyst bestaat je opdracht erin de implementatie van oplossingen van het type SharePoint te begeleiden.
 • 1-10 Van 1218
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.