Business intelligence analist lonen in België

Als Business intelligence analist mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 53.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Business intelligence analist ligt tussen 44.000 € en 62.200 €. Voor een job als Business intelligence analist zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 504 vacatures terugvinden voor het beroep van Business intelligence analist in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
53.500
44.000
Gemiddelde
62.200

Vacatures in Business intelligence analist

Microsoft BI Analyst

Smals
 • Sint-Gillis
Binnen de IT-afdeling en meer bepaald binnen het competentiecentrum "BI - Microsoft" sta je als Microsoft BI Analyst in voor het verzamelen van de businessbehoeften in het kader van de gegevensbeheer en -exploitatie.

Asset Planner

Syngenta Chemicals
 • Seneffe
Planifier la production en assurant l'agencement des formulations et conditionnements des assets dont il assure le suivi ainsi que l'approvisionnement des composants d'emballage correspondants, de manière à satisfaire ...

Business Analyst - Financial Consultant

4PS Belgium
 • Zwijnaarde, Hasselt
Als Business analist - Financial Consultant binnen 4PS richt je je op de financiële bedrijfsprocessen; het implementeren en realiseren van de financiële modules binnen Microsoft Dynamics ...

Business Analyst - Business Consultant

4PS Belgium
 • Zwijnaarde, Hasselt
Als Business Analist - Business Consultant begeleid je onder andere het implementatieproces om ervoor te zorgen dat onze software maximale toegevoegde waarde heeft voor de klant.

Actuaris Trainee Verzekeringen bij KBC

KBC Bank & Verzekering
 • Vlaams-Brabant
recurrente economische waardebepalingen (Value of New Business, profit-testing, Embedded Value)

Network & Security Engineer

KBC Bank & Verzekering
 • Mechelen, Leuven
Security en 24/7 beschikbaarheid zijn 'key requirements' om een kwaliteitsvolle service te bieden aan onze business en hun partners.

Senior Compliance Adviseur Financial Markets

KBC Bank & Verzekering
 • Brussel
Werk je graag samen met “business” en kan je daarbij voldoende onafhankelijkheid bewaren? Voor de toepassing in de praktijk staan we open voor overleg met de business naargelang de omgeving (bv: dealing ...

Compliance Adviseur Corporate Governance

KBC Bank & Verzekering
 • Brussel
Compliance behoort tot die verdedigingslijn, steeds in functie van de scorende aanvallers (de business).

Adviseur Compliance Data Protection

KBC Bank & Verzekering
 • Brussel
Compliance behoort tot die verdedigingslijn, steeds in functie van de scorende aanvallers (de business).

SAP Applicatie specialist.e

Crelem Bakeries Nv
 • Kobbegem
Je bent ook geboeid door Data Insights en kan de data laten spreken om zo onze business te ondersteunen - Voor de realisatie van onze projecten werken wij op ons hoofdkantoor en een strategische business partners.
 • 1-10 Van 504
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.