Business controller lonen in België

Als Business controller mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 57.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Business controller ligt tussen 48.400 € en 67.400 €. Voor een job als Business controller zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 928 vacatures terugvinden voor het beroep van Business controller in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
57.400
48.400
Gemiddelde
67.400

Vacatures in Business controller

Finance en Business Controller

TriFinance Belgium
 • Antwerpen
Je bent als controller eindverantwoordelijke voor finance en dit voor de 3de grootste business unit van jouw organisatie; * Leiderschap; je bent als controller hét referentiepunt voor finance, voor de gehele business unit;

Finance en Administration Manager

Acelio
 • Izegem
Het opnemen van een actieve rol als business/financiële controller voor de verschillende entiteiten; Binnen deze nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor het opzetten van het financieel en administratief beheer binnen ...

Business Controller

Financial Talents
 • Aalst
Voor een klant van Financial Talents, een internationale groep gevestigd regio Aalst, zijn we op zoek naar een Business Controller . Heb je minstens 5 jaar ervaring als controller of in een financiële functie ?

Financial Business Expert

DELHAIZE
 • Brussel
Vijf tot zeven jaar relevante ervaring als Financial Business Controller, Auditor of Financial Controller.

Finance Business Partner

DELHAIZE
 • Brussel
Ten minste 3-5 jaar relevante ervaring als accountant , consultant of financial business controller Als deel van het 'Business Planning & Real Estate' team zal je als 'Financial Business ...

Business Controller in Medische sector te hartje Antwerpen.

James Woodman
 • Antwerp
Je hebt een ervaring als Controller op zak? Voor een grote groep binnen de medische sector zijn wij opzoek een Financiële controller. Als controller volg je dagelijks de cijfers op en voer je diverse analyses uit.

Senior Business Controller

Financial Talents
 • Brussel
Voor een internationale klant in Brussel is Financial Talents op zoek naar een Senior Business Controller . * Sparring partner de business toe.

Business Controller

Elia nv/sa
 • Brussel
Als Business Controller Assets begeleid je het departement Assets, dat verantwoordelijk is voor het onderhoud van het Belgische hoogspanningsnet.

Controller te Leuven voor populaire Belgische groep.

James Woodman
 • Leuven
James Woodman zoekt voor een Belgische groep een Business Controller die graag initiatief neemt en optimalisaties aanbrengt.

Accountant

Walters People
 • Antwerpen
Je rapporteert de cijfers van je entiteiten binnen de opgegeven deadlines aan de business controller bij de periodieke afsluitingen;
 • 1-10 Van 928
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.