Business architect lonen in Aalst

Als Business architect mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 53.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Business architect ligt tussen 43.800 € en 59.200 €. Voor een job als Business architect zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Gent, Sint-Gillis. Op StepStone.be kan je momenteel 505 vacatures terugvinden voor het beroep van Business architect in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
53.600
43.800
Gemiddelde
59.200

Vacatures in Business architect in Aalst

Business Architect - Customer Distribution (CRM)

AXA Belgium
 • Brussels
As a business architect you will be responsible for architecting the end-to-end solution together with the business and change teams, and frame the IT part of the solution, so that ...

Lead Entreprise Architect

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Je hebt minstens 3 jaar ervaring als Enterprise Architect .

ICT Infrastructure Architect

Smals
 • Brussel
Als ICT Infrastructure Architect ga je aan de slag in het Core Business & Infrastructure . Smals ICT Infrastructure Architect

Security Architect

Smals
 • Brussel
Smals Security Architect Als IT Security Architect speel je een centrale rol bij de uitbouw en het beheer van een optimale ICT-omgeving.

IT Solution Architect

Elia nv/sa
 • Brussels
Als Solution Architect binnen het Architecture & Support Team zal je uiteenlopende taken vervullen. Als Solution Architect ben je verantwoordelijk voor één of meerdere expertisedomeinen op het gebied van IT-architectuur.

Data Architect

Smals
 • Bruxelles
Smals Data Architect Als Data Architect speel je een centrale rol in het ontwerp en de ontwikkeling van het platform voor gegevensanalyse.

Enterprise Architect

Smals
 • Brussel
Smals Enterprise Architect Smals is op zoek naar een Enterprise Architect die het Enterprise Architect Team versterkt, de ICT-strategie van het bedrijf richting geeft en de coherentie en ...

Business Analyst

Cefora / Cevora
 • Bruxelles
Als Projectmanager / Business Analyst ondersteun je ons ambitieuze digitale transformatieprogramma binnen de DigIT-afdeling van Cevora, die een sleutelrol speelt in de digitale transformatie van onze organisatie.

Enterprise IT Architect

De Lijn
 • Mechelen
Als enterprise architect definieer je op basis van businessanalyse de beste oplossing voor onze businessunits en voor ons.

Lead Architect

BNP Paribas Fortis
 • Bruxelles
We have challenges for all passionate solution and enterprise architects : platformification of all bank businesses, secure cloud adoption, DevSecOps and CI/CD with new development ...
 • 1-10 Van 505
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.