Business architect lonen in België

Als Business architect mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 51.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Business architect ligt tussen 42.000 € en 60.000 €. Voor een job als Business architect zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 1004 vacatures terugvinden voor het beroep van Business architect in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
51.900
42.000
Gemiddelde
60.000

Vacatures in Business architect

Business Architect

Brunel Belgium NV
 • Halle
Als business architect help je onze klant om hun strategie en requirements om te zetten een architectuur op het vlak van services, processen en informatie.

Business Architect

Eiger North NV
 • Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen
Als Business Architect maak je een ontwerp van systemen in bedrijven met als doel het bedrijf zo duurzaam en solide mogelijk te maken.

Business Architect - Customer Distribution (CRM)

AXA Belgium
 • Belgium
As a business architect you will be responsible for architecting the end-to-end solution together with the business and change teams, and frame the IT part of the solution, so that ...

Entreprise Architect

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Het CIBG is het Centrum voor Informatica voor het Brusselse Gewest.

Enterprise Architect

AXA Belgium
 • Berchem
As an Enterprise Architect you will act as a lynchpin between the business and the IT delivery team. You keep non-architects, business and C levels within the bank up to date of your findings and recommendations.

IT Infrastructure Architect

AXA Belgium
 • Berchem
Als IT infrastructure Architect ben je een spilfiguur tussen de business, de meer technische IT teams en de infrastructuurprovider.

ICT Infrastructure Architect

Smals
 • Brussel
Als ICT Infrastructure Architect ga je aan de slag in het Core Business & Infrastructure . Smals ICT Infrastructure Architect

Security Architect

Smals
 • Brussel
Smals Security Architect Als IT Security Architect speel je een centrale rol bij de uitbouw en het beheer van een optimale ICT-omgeving.

Enterprise Architect

Smals
 • Brussel
Smals Enterprise Architect Smals is op zoek naar een Enterprise Architect die het Enterprise Architect Team versterkt, de ICT-strategie van het bedrijf richting geeft en de coherentie en ...

IT Solution Architect

Elia nv/sa
 • Bruxelles
Als Solution Architect binnen het Architecture & Support Team zal je uiteenlopende taken vervullen. Als Solution Architect ben je verantwoordelijk voor één of meerdere expertisedomeinen op het gebied van IT-architectuur.
 • 1-10 Van 1004
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.