Business architect lonen in België

Als Business architect mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 51.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Business architect ligt tussen 42.000 € en 60.000 €. Voor een job als Business architect zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 549 vacatures terugvinden voor het beroep van Business architect in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
51.900
42.000
Gemiddelde
60.000

Vacatures in Business architect

Solution architect (Sharepoint)

Provincie Antwerpen
 • Antwerpen
Om de organisatie te ondersteunen bij de uitvoering van projecten zijn er projectleiders en functioneel/business analisten ter beschikking vanuit het Team Projectmanagement (TPM).

Microsoft BI Analyst

Smals
 • Sint-Gillis
Binnen de IT-afdeling en meer bepaald binnen het competentiecentrum "BI - Microsoft" sta je als Microsoft BI Analyst in voor het verzamelen van de businessbehoeften in het kader van de gegevensbeheer en -exploitatie.

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER COATINGS BOUWSECTOR

HAYS
 • Kortrijk
Voor een gerenommeerde speler in o.a. coatings voor de bouwsector zoekt Hays Construction Kortrijk een Business Development Manager voor de Benelux.

Solution architect (Sindala)

Provincie Antwerpen
 • Antwerpen
Om de organisatie te ondersteunen bij de uitvoering van projecten zijn er projectleiders en functioneel/business analisten ter beschikking vanuit het Team Projectmanagement (TPM).

Functional Analyst and Product Owner

Realdolmen
 • Brussels
You'll be the one transferring the content of the functional design to the technical analyst/project leader, the technical architect, the development team and the test team. * Business Process Modelling,

Infrastructure Architect

Realdolmen
 • East Flanders, West Flanders
Are you currently an Architect, CIO, ICT Manager, Infrastructure Manager or Project Team leader? * When a client issue is expressed as business needs and (non-)functional expectations, you'll get to come up ...

Software Engineer Expert - Business & Data Intelligence

Mutualités Libres - Onafhankelijke Ziekenfondsen
 • Anderlecht
Je wordt opgenomen in het Data Reporting team dat deel uitmaakt van het departement BDI (Business & Data Intelligence), verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de datamarts voor de datawarehouses en de rapporteringen.

Business Process Analyst

HeadCount
 • Roeselare
Je combineert het business denken met een brede interesse in IT;

Database Administrator MySQL & MS SQL Server

Smals
 • Sint-Gillis
Je bent vertrouwd met Business Intelligence (ETL, design/architectuur van een datawarehouse en backend verwerking).

Senior Beheerder Rapportering (BI)

Provincie Antwerpen
 • Antwerpen
Om de organisatie te ondersteunen bij de uitvoering van projecten zijn er projectleiders en functioneel/business analisten ter beschikking vanuit het team Projectmanagement (TPM).
 • 1-10 Van 549
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.