Business Owner lonen in Mechelen

Als Business Owner mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 63.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Business Owner ligt tussen 55.500 € en 75.500 €. Voor een job als Business Owner zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Mechelen. Op StepStone.be kan je momenteel 695 vacatures terugvinden voor het beroep van Business Owner in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
63.900
55.500
Gemiddelde
75.500

Vacatures in Business Owner in Mechelen

ICT Business Applications Owner

Daoust
 • Brussel
van het « Business Applications » team beheer je onze belangrijkste professionele applicaties gelinkt aan onze Interim & Dienstencheques activiteiten om een dienst van waarde en kwaliteit te leveren.

ICT Business Applications Owner

Daoust
 • Brussel
Au sein de l'équipe « Business Applications » du Groupe Daoust, vous gérez le cycle de vie de nos principales applications-métier liées à nos activités d'Intérim et de Titres Services afin de fournir un ...

Chief Product Owner

STIB / MIVB
 • Bruxelles/Brussel
Je zorgt voor informatie-uitwisseling, communicatie en rapportering van/ de staf van SSo, de business owners en de externe leveranciers;

IT Developer .Net

DKV Belgium
 • Brussel
Define the required availability levels and response times with the business owners Purpose: Develop new and maintain/adapt/improve existing IT applications on demand of the business by programming ...

CRM owner (sales)

Duvel Moortgat
 • Breendonk
Na een korte inloopperiode waarbij je de business owners zal bijstaan tijdens de implementatie, is jouw doel ervoor zorgen dat je mee de commerciële targets helpt te behalen.

Segment Manager Private Owners (B2C)

Immoweb S.A.
 • Bruxelles
Je werkt businesscases uit, bepaalt de prijszetting en creëert stappenplannen. * Businesscases aanleveren om de strategie te ondersteunen en duidelijke aanbevelingen rond actiepunten te geven.

Technical Business Partner

DELHAIZE
 • Kobbegem
Een job als Technical Business Partner is meer dan alleen jouw technische kennis inzetten.

SAP Business Process Specialist

DELHAIZE
 • Zellik
Als SAP Business Process Specialist heb je ownership over de transactionele processen over de verschillende departementen.

HR Business Partner

Mutualités Libres - Onafhankelijke Ziekenfondsen
 • Anderlecht
Klaar om onze nieuwe HR Business Partner te worden? In die rol ben je, voor de jou toegewezen departementen en business units, het voor een heel brede waaier aan HR- gerelateerde onderwerpen.

Technical Learning Process Owner

Pfizer SA
 • Puurs
We zoeken een 'Process Owner Kennis Mgmt' om KM te implementeren als facilitator voor Learning & Development en bij uitbreiding voor het gehele Quality Management Systeem (QMS).
 • 1-10 Van 695
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.