Business Development Assistant lonen in Brugge

Als Business Development Assistant mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 49.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Business Development Assistant ligt tussen 40.200 € en 57.800 €. Voor een job als Business Development Assistant zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brugge, Aalter, Tielt (West-Vlaanderen). Op StepStone.be kan je momenteel 57 vacatures terugvinden voor het beroep van Business Development Assistant in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
49.500
40.200
Gemiddelde
57.800

Vacatures in Business Development Assistant in Brugge

Business Developer - Hip voedingsproduct - Vlaanderen

Manpower
 • Brugge
Business Developer – Hipvoedingsproduct – Vast Contract - Om de markt volledig te kunnen veroveren, gaat het bedrijf vandaag op zoek naar een gedreven business developer voor de regio Vlaanderen.

Business Developer

Sales Talents
 • West-Vlaanderen
Sales Talents * West-Vlaanderen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - De partner van Sales Talents is een high-end, online veilingshuis gespecialiseerd in faillissementsgoederen, industriële goederen en overstock.

Marketing business partner

Actemium
 • Aalter
Business content vertalen de juiste communicatie- & marketing kanalen en doelgroepen waaronder de website, social media en mailing

Business Analist - Aalter

Actemium
 • Aalter
Werk als business analist aan onze bedrijfseigen software applicaties. * sla de brug tussen de klant en het software development team en wees het aanspreekpunt voor beide partijen

HR Business Recruiter Specialist

Tecjobz HR Group
 • Hooglede
Je staat in voor business development en staat dus dagelijks met zowel bestaande klanten als prospects in dialoog.

Product Support Engineer Lighting

Randstad Group Belgium
 • Brugge, Kortrijk
Heb je een andere studie gedaan, geen probleem, ook andere opleidingen zoals elektriciteit, energie, product development of elektromechanica kunnen in aanmerking komen.

Automotive Sales Advisor BMW

BMW JOY'N US
 • Brugge- Cocquyt
De mogelijkheid om je commerciële talenten maximaal te ontplooien, mede dankzij regelmatige deelname aan de trainingen via het BMW Center for Development.

Junior Sales - Beveiligingsadviseur

Verisure
 • Torhout
Sales, Adviseur, Sales Executive, Afgestudeerd, Sales Agent, New Business, New Business Development, Sales adviseur.

Junior .NET Developer

Actemium
 • Aalter
HR Business Partner

Junior Modelling Engineer Automotive

VeroTech
 • Bruges
Close follow-up of your career path combined with technical and business related trainings
 • 1-10 Van 57
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.