Bureaumanager lonen in België

Als Bureaumanager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 43.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Bureaumanager ligt tussen 36.100 € en 52.700 €. Voor een job als Bureaumanager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Mechelen, Ieper. Op StepStone.be kan je momenteel 10 vacatures terugvinden voor het beroep van Bureaumanager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
43.800
36.100
Gemiddelde
52.700

Vacatures in Bureaumanager

Office manager trader centrum Antwerpen

OfficeTeam
  • Antwerpen
OfficeTeam * Antwerpen * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Het bedrijf is een trader. Ze zijn gevestigd in centrum Antwerpen en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden

Office manager

ANDRESS CONSULTING
  • Oudenaarde
Oudenaarde * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Losko Renovatie nv, gelegen in Oudenaarde, tussen Brussel en Kortrijk, is gespecialiseerd in de realisatie van unieke bouwprojecten.

Secretaresse - Office Manager - Antwerpen centrum

Page Personnel
  • Antwerp
Onze klant, een internationale trading organisatie gespecialiseerd in diamanten (gekend voor de hoge kwaliteit, alsook voor de meer zeldzame exemplaren), is actief op zoek naar een Office Manager /Management Assistant.

Office Manager (Ieper)

Agilitas Group HR
  • Ieper
Als Office Manager leid je je eigen Agilitas kantoor in Ieper * Als Office Manager ben jij het aanspreekpunt van jouw kantoor, voor jouw consulenten, collega's én klanten.

Junior Office Manager | Nevele | vast contract

OfficeTeam
  • Nevele
OfficeTeam * Nevele * Tijdelijk werk, interim, projectbasis * Voltijds - Houd je van fysieke en telefonische contacten in combinatie met allerhande andere administratieve taken? Dan bent u ongetwijfeld de juiste kandidaat.

Office Manager Antwerpen Fulltime m/v

Daoust
  • Antwerpen
Voor ons kantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven Office Manager . Als Office Manager ben je ook een commerciële geest die dagelijks werkt om de omzetdoelstellingen te halen.

Office Manager Antwerpen (M/V/X)

Daoust
  • Antwerpen
Voor ons kantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven Office Manager . * Als Office Manager ben je ook een commerciële geest die dagelijks werkt om de omzetdoelstellingen te halen.

Office Manager Mechelen (M/V/X)

Daoust
  • Mechelen
Voor ons kantoor in Mechelen zijn wij op zoek naar een gedreven Office Manager • Als Office Manager ben je ook een commerciële geest die dagelijks werkt om de omzetdoelstellingen te halen.

Kantoorverantwoordelijke / IAB Accountant / Directie - Tielt

Austin Bright
  • Tielt
Kantoorverantwoordelijke / IAB Accountant / Directie - Taakomschrijving Kantoorverantwoordelijke / IAB Accountant / Directie - Profiel Kantoorverantwoordelijke / IAB Accountant / Directie - Aanbod

Office Manager (Izegem)

Agilitas Group HR
  • Izegem
Als Office Manager leid je je eigen Agilitas kantoor * Als Office Manager ben jij het aanspreekpunt van jouw kantoor, voor jouw consulenten, collega's én klanten.
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.