Bouwkundig projectleider lonen in België

Als Bouwkundig projectleider mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 52.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Bouwkundig projectleider ligt tussen 44.100 € en 62.300 €. Voor een job als Bouwkundig projectleider zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 133 vacatures terugvinden voor het beroep van Bouwkundig projectleider in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
52.800
44.100
Gemiddelde
62.300

Vacatures in Bouwkundig projectleider

Projectleider bouw

Phenix Group
 • Pepingen
Wij zijn momenteel op zoek naar een projectleider voor hetzij ruwbouwwerken of voor de aanleg van parkings. * Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de ruwbouw van gebouwen tot en met de aanleg van parkings.

Construction Manager P&M

Dixon Engineering
 • Oost-Vlaanderen
Dixon Engineering * Oost-Vlaanderen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Over onze klant - Onze opdrachtgever, een befaamde oliefabrikant in de Gentse Haven, is gekend omwille van grootse investeringen de afgelopen ...

Projectleider Bouw

Brunel Belgium NV
 • Antwerpen
De verscheidenheid aan taken en verantwoordelijkheden in de functie van projectleider is groot.

Projectleider bouw

Brunel Belgium NV
 • Halle
Als projectleider bouw leid je nieuwbouw- en renovatieprojecten in goede banen. Voor deze functie is een bouwkundige achtergrond of sterke interesse een vereiste.

Infrastructure Project Manager

Smals
 • Sint-Gillis
Smals Infrastructure Project Manager * Sint-Gillis * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden

PROJECT MANAGER HVAC - Construction

Fuse Engineering
 • Antwerpen
Fuse Engineering * Antwerpen * Freelance * Voltijds - Onze klant is een type 8 bouwbedrijf met als specialisatie grootschalige bouwprojecten doorheen België.

PROJECTLEIDER ALGEMENE BOUW | Filevrije regio

Fuse Engineering
 • Aalter
Om hun groei te kunnen volgen zijn zij momenteel op zoek naar een Projectleider in de regio Aalter om hun projecten in goede banen te leiden.

PROJECTLEIDER - bouw

Fuse Engineering
 • Antwerpen
Heb je reeds ervaring als projectleider ? Voor onze klant, centraal gelegen in Antwerpen, zijn we op zoek naar een projectleider die aan het roer wil staan van hun diverse projecten.

PROJECT MANAGER construction - Mechelen

LEDR Executives Solutions
 • Mechelen
LEDR Executives Solutions * Mechelen * Freelance * Voltijds - We zijn op zoek een ervaren Projectmanager in de bouwsector die met succes werven kan leiden voor nieuwbouwprojecten op maat.

IT Project Manager met een boon voor "IT Infrastructure"

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Het CIBG is het Centrum voor Informatica voor het Brusselse Gewest.
 • 1-10 Van 133

Salarisgegevens voor soortgelijke jobtitels

Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.