Bouwkundig projectleider lonen in België

Als Bouwkundig projectleider mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 51.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Bouwkundig projectleider ligt tussen 41.800 € en 59.600 €. Voor een job als Bouwkundig projectleider zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 245 vacatures terugvinden voor het beroep van Bouwkundig projectleider in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
51.800
41.800
Gemiddelde
59.600

Vacatures in Bouwkundig projectleider

Projectleider bouwafdeling

FREESTONE
 • Regio Leuven
Voor onze klant, een vastgoedbeheerder uit het Leuvense, zijn wij op zoek naar een Projectleider bouwafdeling voor een vaste indienstname.

Assistent Projectleider Bouw

FREESTONE
 • Regio Leuven
Voor onze klant, een vastgoedbeheerder uit het Leuvense, zijn wij op zoek naar een Assistent Projectleider Bouw voor een vaste indienstname.

Project Manager construction - Société en pleine croissance !

Arbalett
 • Braine l'Alleud
Arbalett * Braine l'Alleud * Contrat fixe à durée indéterminée * Plein temps - Introduction - On parle de cette société comme le spécialiste des projets d'aménagements de bureaux et espaces commerciaux.

Projectleider Bouw

Xtra HR Services
 • Westmeerbeek
ambitieuze en resultaatgerichte projectleider.

Projectmanager Industriebouw

Verpoucke
 • Regio West
Verpoucke * Regio West * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Je staat borg voor het technisch, financieel, kwalitatief en tijdig uitvoeren van projecten binnen voornamelijk industriebouw.

Jr financial Project Manager in Architecture and Construction

Recruitment Solutions
 • Bruxelles
Recruitment Solutions * Brussels * Contract duration unspecified * Full Time - Introduction - in the Construction & Architecture sector is looking for an Office Manager to join its team. Your responsibilities

Senior Projectmanager Construction - Large buildings & Warehousing

FREESTONE
 • Rand rond Brussel
Je analyserend vermogen zorgt er voor dat je de nodige afwegingen en vergelijkingen kan maken voor bouwkundige oplossingen.

Projectmanager bouw | 75K Overkoepelende view over de projecten

Fuse Engineering
 • Wommelgem
Fuse Engineering * Wommelgem * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Deze klasse 8 aannemer regio Wommelgem is de specialist als het aankomt op bouw en renovatieprojecten betreffende kantoren, appartementen, scholen ...

Bouwkundig Ingenieur

Introduce
 • Roeselare
Voor onze klant, producent van stalen profielen op maat, zoeken we een Bouwkundig Ingenieur (industrieel of burgerlijk) specifiek voor projecten in de bouwsector.

Senior Projectleider l Residentieel- en Utiliteitsbouw

Fuse Engineering
 • Waregem
In Waregem zoeken ze een Senior Projectleider die verschillende projecten binnen het residentiële en de utiliteitsbouw zal coördineren van A tot Z. Lijkt dit iets voor jou? Projectleider - Taken
 • 1-10 Van 245

Salarisgegevens voor soortgelijke jobtitels

Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.